Smart Life

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τον Όμιλο Divani

Αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν αξέχαστες

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Divani διοργανώνει δύο μεγάλα Gala την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας μία σειρά από ελκυστικά πακέτα

Τα Ξενοδοχεία του ομίλου Divani διοργανώνουν δύο μεγάλα Gala τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά ελκυστικά πακέτα.

Αχ αυτά τα Χριστούγεννα! Η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου είναι εδώ και κάνει τους μεγάλους να ξανανιώσουν παιδιά και τους μικρούς μας φίλους να περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα του Άη Βασίλη. Όμως, ένα είναι σίγουρο, πως στο τέλος αυτό που μετράει πραγματικά είναι οι εμπειρίες που κερδίζουμε από τις στιγμές των γιορτών. Γιατί… δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτές οι μέρες είναι γεμάτες εμπειρίες, είτε με τους φίλους και τους γονείς μας, είτε με το ταίρι μας.

Τα Ξενοδοχεία του Ομίλου Divani διοργανώνουν δύο μεγάλα Gala την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
  

Και μιας και λέμε για εμπειρίες, εσύ, έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς; Εμείς σου έχουμε τη λύση για να αποφύγεις το ανελέητο ψάξιμο για εστιατόρια και bars τις μέρες των γιορτών. Αφού τα ξενοδοχεία του Ομίλου Divani, διοργανώνουν δύο μεγάλα Gala για την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και συνδυάζουν πλούσια πακέτα για μικρούς και μεγάλους. Φαγητό, ποτό, χαλάρωση αλλά και πολλά δώρα θα σου μεταδώσουν το Christmas spirit των ημερών.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα ξενοδοχεία του Ομίλου Divani φροντίζουν για εμάς με τον καλύτερο τρόπο, αφού προσφέρουν μαγικές στιγμές και εμπειρίες σε όσους τα επιλέξουν για την περίοδο των γιορτών.

Τα Ξενοδοχεία Divani αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό την περίοδο των γιορτών

Το Divani Caravel Hotel στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας διοργανώνει δύο μεγάλα Gala και φροντίζει να κάνει τις διακοπές μας ακόμη πιο λαμπερές. Φορώντας τα γιορτινά του σε περιμένει να απολαύσεις όλες τις ανέσεις. Το ξεκίνημα; Ένα ποτό και ένα δώρο θα σε καλωσορίσουν με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα σε εντάξουν για τα καλά στη χαλαρότητα των διακοπών. Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος, αφού το check-out είναι στις 5 το απόγευμα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες. Όσο για τους… ερωτευμένους, υπάρχει το πακέτο «Suite Divine Memories» με ένα μοναδικό μπουκάλι σαμπάνια και ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. Κρατήσου και θα το δεις!

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα ξενοδοχεία του Ομίλου Divani

Όσο για εκείνους που προτιμούν το… κάτι διαφορετικό, το Divani Apollon Palace & Thalasso, σου προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με θέα στη θάλασσα. Η διαμονή σου στο ξενοδοχείο τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα σε ταξιδέψει σε στιγμές χαλάρωσης! Αφού το ξενοδοχείο διαθέτει το πακέτο «Holiday Cocooning», με αίθουσα spa και χαμάμ που θα σου δώσουν αυτό το ζεν που τόσο επιθυμείς τις ημέρες των γιορτών. Όσο για την αποθεραπεία, αρωματικά έλαια και εξωτικά αρώματα θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση για το νέο χρόνο. Αν τώρα αυτά δεν σου είναι αρκετά, σου έχουμε και ένα ξεχωριστό πακέτο με όνομα «Festive Celebrations in Style». Η αρχή γίνεται από το αεροδρόμιο όπου θα σε συνοδεύσουν στο ξενοδοχείο. Το καλωσόρισμα γίνεται με ένα ποτό στο A+D bar, ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να βολτάρεις στο κέντρο με ειδικό λεωφορείο. Πες μου καλύτερο τρόπο για να περάσεις τις ημέρες των γιορτών;
Τα Gala των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υπόσχονται διασκέδαση  σε όσους βρεθούν στα ξενοδοχεία Divani

Τώρα για εσάς τους τολμηρούς ένα έχουμε να πούμε. Τα Χριστούγεννα πάνε στα… Μετέωρα! Το Divani Meteora Hotel αποτελεί έναν ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό. Εκλεκτά εδέσματα και μια θέα που σου κόβει την ανάσα αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τις ημέρες των γιορτών σου. Αν είσαι fan της πεζοπορίας, σε έχουμε! Αφού οι πεζοπορίες είναι πολλές και έτσι θα ανακαλύψεις όλα τα κρυμμένα μυστικά της περιοχής. Το «An experience worthy to become true», όπως και το «A divine Christmas» είναι δύο πακέτα που θα σε «ξεναγήσουν» με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Μην χάσετε την ευκαιρία και κλείστε δωμάτιο στα ξενοδοχεία του Ομίλου Divani, γιατί ένα είναι σίγουρο ότι αυτές οι γιορτές θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αν θες αυτές οι γιορτές να είναι γεμάτες μοναδικές εμπειρίες, τότε ένα είναι σίγουρο, πως ο Όμιλος Divani έχει αυτό που θέλεις. Σκέφτεσαι ήδη ότι είσαι εκεί, ε; Λογικό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ