Smart Life

KRAFT Paints: Περιβαλλοντική έμπνευση και σεβασμός στην πράξη

Πρακτικές λύσεις για την ενεργειακή κρίση

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bioclima_logo_white.jpg

Η KRAFT Paints δίνει πρακτικές λύσεις για την ενεργειακή κρίση με οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη για όλους.

Πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία να είναι σήμερα περιβαλλοντικά βιώσιμη; Ο όρος είναι πιο επίκαιρος από ποτέ με την βιωσιμότητα ή αειφορία να γίνεται σιγά-σιγά μέρος του τρόπου σκέψης και έκφρασης όλων και κυρίως των νεότερων γενιών. Οι σημαντικότερες εταιρίες γίνονται οδηγοί σε αυτήν την κατεύθυνση και δεν μένουν απλά στην τήρηση των «κανόνων», αλλά πρωτοπορούν όπως η KRAFT Paints. Η εταιρία, εδώ και χρόνια, έχει επικεντρώσει τη δραστηριότητά της στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος.

Πρακτικές λύσεις για την ενεργειακή κρίση
Ο όμιλος DRUCKFARBEN και η KRAFT Paints, με γνώμονα την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, χαράσσει βήματα προς την αειφορία τόσο με τις παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις, αλλά και με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων για κάθε ανάγκη. Το κάνει αυτό στην πράξη, στηρίζοντας τόσο τους πελάτες, όσο και το περιβαλλοντικό της προφίλ. Η εταιρεία προτείνει λύσεις με γνώμονα την οικονομία και αειφορία στην πράξη. Με οδηγό τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA® εγγυάται έως και 65% εξοικονόμηση ενέργειας, καλύπτοντας πλήρως κάθε τεχνική και αισθητική απαίτηση ακόμη και των πιο απαιτητικών έργων. Τι σημαίνουν όμως πρακτικά τα νέα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA® της KRAFT Paints;

bioclima-2.jpg

Η BIOCLIMA® συνδυάζει κατάλληλα προϊόντα, σε συγκεκριμένη αλληλουχία στρώσεων, που καλύπτουν εξωτερικά την κατασκευή προσφέροντας θερμομόνωση, προστασία έναντι υγρασίας και καιρικών συνθηκών, αντιρρηγματική προστασία, εξαιρετικές μηχανικές αντοχές και ένα καλαίσθητο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα με πλήθος επιλογών σε φινιρίσματα και αποχρώσεις. Η μοναδική λύση που σου εξασφαλίζει την μείωση κατανάλωσης ενέργειας σε συνδυασμό με την αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου εξωτερικά. Μια ποιοτική επιλογή με σεβασμό στο περιβάλλον.

Διπλό κέρδος: Οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη
Πλήρως πιστοποιημένα, βάσει αυστηρών Ευρωπαϊκών και Εθνικών προδιαγραφών, τα συστήματα αλλά και όλα τα επιμέρους υλικά που αξιοποιεί η BIOCLIMA® διασφαλίζουν νέα ποιότητα στο χώρο. Ειδικά σχεδιασμένα για την Ελλάδα και το Μεσογειακό Κλίμα, από το Τμήμα R&D της KRAFT Paints, τα συστήματα της BIOCLIMA® λαμβάνοντας υπόψιν την πλούσια φυσική γεωγραφική ποικιλομορφία, τις έντονες μεταβολές στην θερμοκρασία και την υγρασία, τη συχνή σεισμική δραστηριότητα και τις εκτενείς παραθαλάσσιες περιοχές, αποτελούν την βέλτιστη λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση κάθε σπιτιού. Τa οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ. Στην περίπτωση των συστημάτων BIOCLIMA®, η εξοικονόμηση είναι διπλή, καθώς με την εφαρμογή τους, ένα κτήριο μπορεί να συμμετάσχει σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, με οικονομική επιδότηση, όπως το «Νέο Εξοικονομώ» του ΥΠΕΚΑ.

kraft_paints_01_logo.jpg

KRAFT Paints: Πρωτοπορία στο Χρώμα και Ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα
Η πρωτοπόρα εταιρεία έχει προχωρήσει σε ακόμα μια οικολογική καινοτομία τα τελευταία χρόνια, με την παραγωγή του Master Easy Clean. Το ύψιστης αντοχής χρώμα εσωτερικής τοιχοποιίας για εύκολο καθάρισμα, εξελίσσει ακόμα περισσότερο την ποιότητά του υιοθετώντας στο στάδιο παραγωγής του την προσέγγιση Biomass Balance αποκτώντας περιβαλλοντικά υπεύθυνο προφίλ. H υπεύθυνη περιβαλλοντικά εξέλιξη του Master Easy Clean επιτυγχάνεται μέσα από την αλλαγή που σημειώνεται στον τρόπο παραγωγής και απόκτησης των πρώτων υλών του προϊόντος, μία σειρά διαδικασιών που αφήνει χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα (Biomass Balance Approach). Γίνεται έτσι ένα προϊόν απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς παράγεται με γνώμονα τη διαφάνεια από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο της δημιουργίας του. Διεθνείς πιστοποιήσεις, αποτελεσματική χρησιμοποίηση των φυσικών πόρων και αξία τόσο στο προϊόν, όσο και στο περιβάλλον σε συνδυασμό με εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής σε λεκέδες κι ευκολίας στο καθάρισμα, κατατάσσουν το Master Easy Clean, ως ένα από τα κορυφαία χρώματα της αγοράς. Ο στόχος της εταιρείας είναι να συνεισφέρει σε έναν κόσμο που παρέχει ένα βιώσιμο μέλλον με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

thumbnail_5.jpg

Το φυσικό περιβάλλον αποτελεί έμπνευση και σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια  με τα ελληνικά χρώματα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το νέο Master Easy Clean και τις χιλιάδες αποχρώσεις που παρουσιάζονται στη βεντάλια INSPIRED COLLECTION™ και την παλέτα Colors of Greece Collection μάς καλεί να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε τον δικό μας ασφαλή και ευχάριστο προσωπικό χώρο, αλλά και ένα υγιές και προστατευμένο περιβάλλον στο οποίο αξίζει να ζούμε όλοι μας. Αυτό είναι και το μήνυμα όλης της οικολογικής καμπάνιας της KRAFT Paints. Για ένα μέλλον πιο πράσινο και πιο αισιόδοξο από ποτέ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ