Smart Life

Η ύψιστη τιμή για τα μέλη της My Ομάδα των My market

Οι Φραντζεσκάκης, Σμαραγδή, Βαζαίος, Ντουντουνάκη και Γκολομέεβ εξηγούν την τεράστια σημασία που έχει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
myteam-mymarket.jpg

Η My Ομάδα των My market πάει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και εξηγούν τι σημαίνει για αυτούς η σπουδαία πρόκριση.

«Λίγα ακόμη μέτρα. Μπορείς». «Αν είμαι συγκεντρωμένος θα το πετύχω». «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Έχεις προετοιμαστεί για αυτό». Αυτές είναι κάποιες από τις πολλές σκέψεις που έχει στο μυαλό κάθε αθλητής και αθλήτρια κατά τη διάρκεια μιας κούρσας σε έναν αγώνα ή πριν από τη βολή ή το άλμα τους. Σκέψεις που κάνουν με σκοπό να κρατήσουν υψηλά το ηθικό και να πετύχουν την απόδοση που θέλουν.

Τι γίνεται όμως, όταν ο στόχος είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Στην κατά παραδοχήν όλων ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή και αθλήτρια;

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τα πέντε μέλη της My Ομάδα των My market ποιες είναι οι σκέψεις που είχαν σε όλη τη διάρκεια της Ολυμπιάδας και της προσπάθειάς τους να κερδίσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Άννα Ντουντουνάκη, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Στέλλα Σμαραγδή και Ανδρέας Βαζαίος εξηγούν τη σημασία που έχει για εκείνους και για κάθε αθλητή και αθλήτρια, η πρόκριση στην πιο ιστορική αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

«Κάθε προσωπική νίκη είναι σημαντική. Αν μη τι άλλο, όμως, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το κρυφό ή φανερό όνειρο κάθε αθλητή που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό. Όταν έπιασα το όριο λοιπόν και διασφάλισα τη συμμετοχή μου ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην καριέρα μου. Είναι η τρίτη φορά που θα συμμετάσχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό. Ελπίζω αυτή τη φορά να κάνω καλύτερες κούρσες!», αναφέρει ο Ανδρέας Βαζαίος, μέλος της My Ομάδα των My market.

vazaios.jpg
Ανδρέας Βαζαίος

«Τη στιγμή που σφραγίστηκε η πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με διαπέρασε ένα έντονο κύμα ευτυχίας. Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμη εκστασιασμένος. Ευχαριστώ τα My market που με στηρίζουν εδώ και τρία χρόνια και με βοήθησαν ώστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Θα τα πούμε στο Τόκιο, λοιπόν!», τόνισε από την πλευρά του ο Χρήστος Φραντζεσκάκης.

frantzeskakis.jpg
Χρήστος Φραντζεσκάκης

«Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ήταν εκ των πραγμάτων η κορυφαία στιγμή της αθλητικής μου καριέρας. Ωστόσο, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έπιασα το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Μέχρι στιγμής είχα μια καλή χρονιά και για τους φετινούς Αγώνες έχω θέσει υψηλότερα τον πήχη σε σύγκριση με το 2016 στο Ρίο. Η τελετή έναρξης είναι κοντά. Ανυπομονώ», συμπληρώνει η Άννα Ντουντουνάκη, μέλος της My Ομάδα.

ntoyntoynakh.jpg
Άννα Ντουντουνάκη

«Κάθε μία από τις τρεις φορές που έχω κερδίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μου. Είναι μεγάλη τιμή να παίρνεις μέρος στην πιο ιστορική αθλητική διοργάνωση του κόσμου. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μόλις ο δεύτερος κολυμβητής που πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο. Αυτή τη φορά, έχω βάλει τον πήχη ψηλά. Θέλω να γυρίσω από την Ιαπωνία με ένα μετάλλιο. Αυτός είναι ο στόχος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

gkolomeev.jpg
Άννα Ντουντουνάκη

«Αν πετύχω την πρόκριση, θα είναι η τρίτη συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κάθε συμμετοχή σε αυτούς είναι εξίσου σημαντική για εμένα. Τα όνειρα κι οι στόχοι δεν σταματούν ποτέ. Έτσι, αν καταφέρω να προκριθώ θα νιώσω το ίδιο ευχάριστο συναίσθημα που έχω νιώσει και τις δύο προηγούμενες φορές. Χαίρομαι που έχω δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια έναν χορηγό όπως τα My market, με τα οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Εύχομαι στα υπόλοιπα μέλη της My Ομάδα να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις που θέλουν», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Στέλλα Σμαραγδή.

smaragdi.jpg
Στέλλα Σμαραγδή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ