Smart Life

Πώς επισκεύασα το χαλασμένο μου smartphone εύκολα και γρήγορα

Επισκέφτηκα το νέο, υπερσύγχρονο service center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπασμένο smartphone
© Unsplash/ Anton Maksimov

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Στο νέο, υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο μπορείς να επισκευάσεις όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, από smartphones και laptops μέχρι drones και scooters.

Θα περιγράψω μια σκηνή φρίκης που λίγο πολύ όλοι έχουμε ζήσει. Κρατάς με το ένα χέρι το κινητό και μιλάς ενώ στο άλλο έχεις τσάντα/καφέ/παιδί/φακέλους/σακούλες. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να ανοίξεις την πόρτα, να βρεις τα κλειδιά στην τσάντα, να κάνεις σήμα στο λεωφορείο να σταματήσει, να χτυπήσεις το κουδούνι και δεν έχεις ελεύθερο χέρι. Στερεώνεις το κινητό μεταξύ ώμου και κεφαλιού για να το ελευθερώσεις και φυσικά συμβαίνει το χειρότερο: το κινητό γλιστράει και όλες οι ζογκλερικές κινήσεις του κόσμου δεν αρκούν για να αποτρέψουν την πτώση του. Τώρα βρίσκεσαι με σπασμένη οθόνη και κυρίως σπασμένα νεύρα.

Been there, done that φίλοι μου, αλλά μην ανησυχείτε γιατί για όλα υπάρχει λύση και εγώ τη βρήκα εύκολα και γρήγορα. Μαγική μηχανή που να γυρίζει το χρόνο πίσω δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν μαγικά -ή μάλλον έμπειρα- χέρια που μπορούσαν να επισκευάσουν το «πληγωμένο» μου smartphone άμεσα, γρήγορα και με εγγύηση. Μιλάω φυσικά για το εξουσιοδοτημένο service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Όποια κι είναι η συσκευή σου, εδώ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια αφού οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο.

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Αν και το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας -ακόμα και σε ένα κατάστημα χάρη στην υπηρεσία G instant repair, όταν το δικό μου κινητό χρειάστηκε «επέμβαση» για να επανέλθει στη ζωή, η κατάσταση ήταν λίγο πιο περίπλοκη και έπρεπε να το αφήσω για 1-2 ημέρες. Ευτυχώς όμως, με την υπηρεσία G Smartphone now παρέλαβα μια δανεική συσκευή ίδιου λογισμικού την οποία χρησιμοποίησα μέχρι να παραλάβω το επισκευασμένο smartphone μου.

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πλέον το επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ βρίσκεται σε νέο χώρο 1100 τμ στην Πάρνηθα, σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών. Ένα υπερσύγχρονο service center, που αναβαθμίζει το service, κάνοντάς το ακόμα πιο γρήγορο και ποιοτικό. Εκτός από το πολύτιμό σου smartphone, εδώ μπορείς να επισκευάσεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, όπως tablet, laptop, wearable, drone, gaming κονσόλα, smart home, gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και scooters, hoverboards και ηλεκτρικά ποδήλατα! Πάντα με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και με γνήσια ανταλλακτικά. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών της σε πραγματικές συνθήκες και το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και μηνιαία σεμινάρια. Με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως, οι τεχνικοί της ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να επιδιορθώσουν κάθε προϊόν τεχνολογίας.

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Επισκευαστικό κέντρο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Συμπέρασμα: ατυχίες με τα smartphones συμβαίνουν, το ίδιο και με όλα τα άλλα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιείς συχνά. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεσαι γιατί στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα «σώσεις» την αγαπημένη σου συσκευή, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και εγγύηση.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο αναβαθμίζει την εμπειρία στο service

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ