Smart Life

Εσύ προτιμάς ταινίες ή σειρές; Και τα δύο!

#BreakBinary:Πώς είναι να ζεις στον κόσμο της διαφορετικότητας;

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_movies5-01_1.jpg

Γιατί να είμαστε κάτι συγκεκριμένο όταν μπορούμε να είμαστε τα πάντα;

Ζούμε στην εποχή της διαφορετικότητας. Την εποχή που όλοι είμαστε ίσοι, αλλά οι επιλογές είναι ασταμάτητες. Ο πολιτισμός δεν θα μπορούσε να είναι σε αντίθετο ρεύμα. Μπορεί σήμερα οι κινηματογράφοι να μένουν κλειστοί, όμως σύντομα οι θερινές αίθουσες θα ανοίξουν και αμέσως όσοι τα προηγούμενα χρόνια μας έβαζαν συνεχώς σε διλήμματα, θα ξεκινήσουν και πάλι τις ερωτήσεις. Εσύ είσαι ταινιάκιας ή σειράκιας; Προτιμάς τις ταινίες ή είσαι από εκείνους που θα κάνουν ατέλειωτο binge watching; Ε, λοιπόν πλέον η απάντηση σε όλους αυτούς είναι ξεκάθαρη.

Η #BreakBinary εποχή που ζούμε είναι η απόλυτη γιορτή της διαφορετικότητας και της δύναμης που έχουμε να μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Αυτή ήταν η νοοτροπία μας από πάντα, αυτή παραμένει και τώρα. Ήταν οι ατέλειωτες επιλογές της Αθήνας, που μας έκαναν open σε όλα και δεν μας έκαναν ποτέ εύκολους τους συμβιβασμούς.

Κάθε λοιπόν φορά που με ρωτάνε με ζέση για το αν προτιμώ να βλέπω ταινίες ή σειρές, τους απαντώ κατευθείαν «και τα δύο»! Γιατί να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στις ταινίες ή τις σειρές για παράδειγμα; Θέλω να απολαμβάνω και τα ποπ κορν του σινεμά, αλλά και την χαλαρότητα του να κάνω ατελείωτο binge watching στον καναπέ μου. Γιατί ναι, είναι άλλη η αίσθηση του ραντεβού στο σινεμά στην Αθήνα, όμως πώς να το κάνουμε; Και ο καναπές έχει τη δική του αίγλη!

Από τη μία δηλαδή είναι η όλη διαδικασία. Να βρεις εισιτήριο και θέση που να σου ταιριάξει. Να δώσεις τη μάχη με τον μπροστινό για να παρακολουθήσεις χωρίς να σου κόβει κανείς τη θέα, να χειροκροτήσεις στο φινάλε, ακόμη και να πας για ποτό μετά. Από την άλλη όμως μπορείς να κάνεις το διάλειμμα σου, όποτε εσύ το χρειάζεσαι ή και να μην κάνεις διάλειμμα. Να καλέσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο σπίτι και να δείτε μαζί μια σειρά. Σε έναν κόσμο και μια πόλη γεμάτα επιλογές, γιατί εγώ να πρέπει να διαλέξω λοιπόν;

Λατρεύω να βλέπω με τις ώρες τις νέες σεζόν από τις αγαπημένες μου σειρές, αλλά την αγαπημένη μου ταινία μπορεί να την έχω δει και 20 φορές. Και θα τα τις ξαναδώ. Γιατί λοιπόν να πρέπει να είμαι κάτι από τα δύο, όταν μπορώ να είμαι τα πάντα; Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος δύο αντίθετα να μην μπορούν να συνυπάρξουν και αυτό ακριβώς είναι και η νέα καμπάνια &more powered by glo™.

Η ζωή είναι πιο ενδιαφέρουσα όταν δεν αναγκάζεσαι να επιλέξεις ή να συμβιβαστείς, όπως λέει και η καμπάνια &more. Στον #breakbinary κόσμο δεν χρειάζεται να διαλέξεις ή το ένα ή το άλλο. Μπορείς να είσαι και το ένα και το άλλο & more. και ο Γιώργος Καράβας είναι το κατάλληλο πρόσωπο, για να μιλήσει για το celebration της διαφορετικότητας. Είναι άλλωστε το πιο χαρακτηριστικό πρόσωπο, που τα κάνει όλα και συμφέρει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ