Smart Life

Το Πάσχα έρχεται, οι προσφορές του είναι ήδη στα Intersport

Βρείτε τους κωδικούς που σας ταιριάζουν και επωφεληθείτε από τις προσφορές των καταστημάτων Intersport

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ejo_0142_dxo.jpg

Intersport: Οι πασχαλινές προσφορές είναι εδώ και οι πιο cool επιλογές έρχονται στις πιο προσιτές τιμές.

Έχοντας τόσους μήνες μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους και με την εμπειρία του προηγούμενου Πάσχα να είναι μάλλον αρνητική, όλοι περιμένουμε αυτές τις γιορτές να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο. Η αγαπημένη περίοδος των βαφτιστιριών έχει φτάσει και όσοι από εμάς είμαστε νονοί/ες καταλαβαίνουμε ότι φέτος είναι η χρονιά των καλύτερων δώρων. Πόσο μάλλον όταν μπορούμε με μια προσφορά να κλείσουμε 3 δώρα στην τιμή των δύο. Το φετινό Πάσχα, το «μαζί» έρχεται πρώτο και ήδη οι πιο cool επιλογές στις πιο προσιτές τιμές είναι εδώ.

foto_3.jpg


Τα Intersport γίνονται ξανά ο απόλυτος πασχαλινός προορισμός και μετατρέποντας το ιστορικό σύνθημα της Λίβερπουλ σε «You Never Easter Alone», αλλάζουν όσα ξέραμε για τα αγαπημένα μας T-shirt. Ας μπούμε όμως στο ψητό (Πάσχα έρχεται, μην ξεχνιόμαστε). 

ejo_0024_dxo.jpg


Στα Intersport από τις 12 Απριλίου μπορούμε να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας πλέον adidas t-shirt παιδικά αλλά και ανδρικά σε μία μοναδική προσφορά 2+1 δώρο! Η προσφορά μάλιστα ισχύει και χωρίς την φυσική παρουσία μας στο κατάστημα, μέσω του intersport.gr με τη χρήση κουπονιών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελιάς. Οι δύο κωδικοί είναι αρκετά εύκολοι και μπορείτε να τους βρείτε παρακάτω.​

  • Για τα παιδικά αdidas tshirt, κωδικός -> easterkids
  • Για τα ανδρικά αdidas tshirt, κωδικός-> easter

foto_1.jpg

Όσον αφορά τώρα τους μικρότερους φίλους, αυτές τις γιορτές βρίσκουμε τα πιο cool παιδικά Reebok sneakers στα καταστήματα αλλά και στο eshop της Intersport για αγόρια και κορίτσια μόνο με 24,99 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και τις 3 Μαΐου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ