Smart Life

Ο Φρεσκούλης κάνει ένα giveaway για καλό σκοπό

Με αφορμή την ανάδειξη του 2021 ως «Διεθνούς Έτους Φρούτων και Λαχανικών» από τον ΟΗΕ

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρούτα και λαχανικά «Φρεσκούλης»

Ο Φρεσκούλης προσφέρει 12 αγκαλιές με φρούτα και λαχανικά σε κοινωφελείς φορείς, με αφορμή το Διεθνές έτος Φρούτων και Λαχανικών

Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά για τη σωματική (και ψυχική!) μας υγεία. Ναι είναι αλήθεια… μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες όχι μόνο συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού μας, αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε και καλύτερα! Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο ΟΗΕ αποφάσισε να ορίσει το 2021 ως το «Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών». Να μια ωραία αφορμή για να υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι φέτος θα τρώμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά!

Φρούτα και λαχανικά «Φρεσκούλης»

Ευτυχώς, ζούμε σε μια εποχή όπου οι συνταγές με βάση τα λαχανικά αφθονούν, πράγμα που σημαίνει ότι εκεί έξω υπάρχουν εκατομμύρια ωραίες ιδέες, ικανές να μεταμορφώσουν και την πιο απλή σαλάτα σε ένα πεντανόστιμο κυρίως γεύμα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Φρεσκούλης έφτιαξε ένα site αφιερωμένο σε όσους λατρεύουν τις σαλάτες. Στο welovesalads.gr θα βρεις δεκάδες συνταγές για σαλάτες, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για κάθε λαχανικό που μπορείς να φανταστείς.

Αν σου άνοιξε η όρεξη για σαλάτα, λοιπόν, ο Φρεσκούλης σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα καλάθι γεμάτο φρούτα και λαχανικά για το πασχαλινό τραπέζι σου, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε μία δράση για καλό σκοπό! Με αφορμή την απόφαση του ΟΗΕ να ορίσει το 2021 «Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών» ο Φρεσκούλης αποφάσισε στο πλαίσιο προγράμματος ΕΚΕ που υλοποιεί από το 2016, να υποστηρίξει 12 επιπλέον κοινωφελείς φορείς, προσφέροντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά για έναν ολόκληρο μήνα.

louis-hansel-shotsoflouis-v7uivdxhuzm-unsplash.jpg

Πώς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ
Μπες στο Instagram του Φρεσκούλη μέχρι τις 29 Μαρτίου, αναζήτησε το σχετικό post, και διάλεξε έναν από τους κοινωφελείς φορείς που θα βρεις εκεί*. Στη συνέχεια γράψε σε ένα comment το φορέα που διάλεξες, κάνε like στο post και follow τον @freskoulis. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα καλάθι με φρούτα και λαχανικά, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συμβάλλεις στην υλοποίηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας.

Την κοινωνική δράση της εταιρείας στηρίζουν με την πολύτιμη συμμετοχή τους 12 αγαπημένα πρόσωπα που έχουν σχέση με την διατροφή και πιο συγκεκριμένα οι: Χρόνης Δαμαλάς, Μάνος Δημητρούλης, Έφη Κολοβέρου, Ανδρέας Λαγός, Γιάννης Λουκάκος, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Madame Ginger, Mamatsita, Απόστολος Ρουβάς, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αγγελική Σπανού και η Ελένη Ψυχούλη.

*Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», συνέβαλε δημιουργώντας τη λίστα με τους κοινωφελείς φορείς που χρειάζονται την περισσότερη στήριξη αυτό το διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ