Smart Life

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Η φύση εgreenει, η Alpha Bank πραγματοποιεί

Εξοικονομήστε ενέργεια, κερδίστε σε αξία σπιτιού με το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eksoikonomo_edited.jpg

Εξοικονομώ-Αυτονομώ, η Alpha Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού σας.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Όσο κι αν μερικοί κάνουν ότι δεν το βλέπουν, ζούμε σε έναν πλανήτη που φωνάζει για αλλαγές και για ολοένα και πιο πράσινες λύσεις. Όταν, πάλι, γίνεται εφικτό το να βάζεις το λιθαράκι σου για έναν πιο πράσινο πλανήτη και παράλληλα να κερδίζεις σε αξία, τότε γίνεται όλο και καλύτερο. Η Alpha Bank συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πρόγραμμα Εξοικονομώ–Αυτονομώ, που στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού μας, περιορίζει δραστικά την ενεργειακή σπατάλη και αλλάζει προς το καλύτερο τον τρόπο που ζούμε .

Το περιβάλλον εgreenει και η Alpha Bank συμμετέχει στην ενέργεια δίνοντας τη δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης από 4 έως 6 έτη, με τα έξοδα εξέτασης αιτήματος να είναι δωρεάν. Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα προκαταβολής 70% του ποσού του δανείου πριν από το τέλος των εργασιών. Με λίγα λόγια δίνεται η δυνατότητα τόσο για ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού όσο και για την αύξηση στης εμπορικής του αξίας επομένως το όφελος γίνεται διπλό. Και εξοικονομείς και αναβαθμίζεις. To μόνο που έχεις να προσέξεις, είναι οι χρονικοί περιορισμοί ανά Περιφέρεια. Η πλατφόρμα έχει ήδη ανοίξει. Όμως τα οφέλη δεν σταματούν εδώ.

Για κάθε δάνειο που εκταμιεύεται, αν έχεις επιλέξει την Alpha Bank, αυτόματα κερδίζεις 35.000 Bonus Πόντους στην κάρτα Alpha Bank Bonus, που βεβαίως μπορείς μετά να εξαργυρώσεις σε καταστήματα, όπως Κωτσόβολο, ΙΚΕΑ κ.α., για είδη εξοπλισμού για το σπίτι. Δίνεται, δηλαδή, άμεσα η ευκαιρία και για ένα διπλό όφελος: εξοικονόμηση ενέργειας και ποιοτική επαναδιαμόρφωση του εσωτερικού του.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, η Alpha Bank σε συνεργασία με την εταιρία ZEB (Zero Energy Building), παρέχει προαιρετικά στους ενδιαφερόμενους Πελάτες μία επιπλέον δυνατότητα. Η εταιρία ΖΕΒ δραστηριοποιείται στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας κτιρίων. Προσδιορίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτιριακές εγκαταστάσεις (αρχικά καλύπτει την περιφέρεια Αττικής, όπου αναμένεται και η μεγαλύτερη ζήτηση). Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε από την ΖΕΒ ειδικό ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση από τον ενδιαφερόμενο Πελάτη, με βασικά ερωτήματα αναφορικά με το είδος της κατοικίας και τις επιθυμητές ενεργειακές παρεμβάσεις.

Ο πλανήτης μας φωνάζει για αλλαγές και όταν αυτές συνδυάζονται με την ενεργειακή και όχι μόνο αναβάθμιση του σπιτιού μας, τότε όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι. Μάθε εδώ περισσότερα για το Πρόγραμμα ή κάλεσε τη Γραμμή Υποστήριξης του Προγράμματος στο 211 10 97000.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ