Smart Life

Το buldoza.gr έφερε από άλλο γαλαξία τιμές για τη Black Friday

Ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση έως 50%

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To buldoza.gr έφερε από άλλο γαλαξία τιμές για τη Black Friday

Η Black Friday στο www.buldoza.gr έρχεται με έως και 50% έκπτωση σε χιλιάδες ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και ηλεκτρικές συσκευές.

Το Buldoza.gr μας έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς σε ισοπεδωμένες τιμές σε μια τεράστια ποικιλία από ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες αλλά και είδη σπιτιού. Τώρα με τη Black Friday αποφάσισε να μας στείλει σε... άλλο γαλαξία με τις τιμές του.

Οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν έκπτωση 40% και 50%. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις από ξυριστικές μηχανές και ζυγαριές μέχρι σκούπες και κουζινομηχανές σε προνομιακές τιμές. Η παραμονή στο σπίτι δημιουργεί αυξημένες ανάγκες και τώρα μπορείς να τις καλύψεις όλες. Παράλληλα, όλες οι μηχανές Nespresso έχουν έως -40% για να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ ακόμα και όταν μένεις μέσα.

Buldoza.gr - Μηχανές Nespresso έως -40%

Από την άλλη, η μόδα γίνεται πολύ καλύτερη όταν συμφέρει και το πορτοφόλι μας. Διαστημικές είναι και εδώ οι εκπτώσεις, αφού ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ φτάνουν το -50%. Μπουφάν, παλτό, μποτάκια, sneakers, πουλόβερ, φούτερ, φορέματα, πουκάμισα, προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες (το hot item της σεζόν), όλα τα θα βρεις στο buldoza.gr σε τιμές εντελώς Black Friday.

Αν είσαι ακόμα εδώ και δεν έχεις διακτινιστεί στο buldoza.gr, μάθε και το καλύτερο. Όλες οι παραγγελίες έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ μέχρι τις 6/12, ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ και 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Ακόμα, οι παραγγελίες ρούχων, παπουτσιών κι αξεσουάρ παραδίδονται άμεσα (για να μην έχει περάσει η μόδα μέχρι να τα παραλάβεις!) και μπορείς να τα αλλάξεις δωρεάν εντός 30 ημερών.

Φύγαμε για διαστημική Black Friday στο buldoza.gr;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ