Smart Life

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Καινοτομία στην Εκπαίδευση

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα καινοτομούν στην μελέτη και έχουν 100% επιτυχία σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Αγγλικά και Πληροφορική

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_6805.jpg

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα πρωταγωνιστούν στην Εκπαίδευση με τα φροντιστήρια σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι.

Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα φημίζονται για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι έχουν να επιδείξουν 100% επιτυχία σε Πανεπιστήμια φέτος, 100% επιτυχία στην πιστοποίηση Πληροφορικής και 100% επιτυχία στα πτυχία Αγγλικών.

_mg_6859.jpg

Τα Μελετητήρια Δημοτικού και Γυμνασίου, εκτός του ότι αποβάλλουν από τους γονείς το άγχος του καθημερινού διαβάσματος των παιδιών τους, έχουν στόχο την εμπέδωση της ύλης και την αφομοίωση των γνώσεων σε χρόνους τέτοιους, ώστε να μένει στο μαθητή ποιοτικός χρόνος για τις άλλες δραστηριότητές του. Πάραλληλα, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα υποστηρίζουν για τους μικρούς φίλους των τάξεων του Δημοτικού, το διάβασμα στο σπίτι, με τη δασκάλα να κάνει μάθημα στην οικία των μαθητών που χρειάζονται. Καινοτομία στη Μελέτη: η ασφαλής μεταφορά μαθητών (όσων παιδιών αδυνατούν οι γονείς να τα φέρουν στο χώρο) με δασκάλα και ράδιο ταξι.

_mg_6769.jpg

Για όλα τα τμήματα φέτος προτείνεται και λειτουργεί άψογα η Online εκπαίδευση. Τα νέα μέτρα και η πανδημία δεν σταματούν την εκπαίδευση και στα Εκπαιδευτήρια έχουν φροντίσει, ώστε ο κάθε μαθητής ή και σπουδαστής να λαμβάνει τις ίδιες γνώσεις από την ασφάλεια του σπιτιού του.

_mg_6809.jpg

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται φυσικά στο Λύκειο, με προσωπική παρακολούθηση της απόδοσης του κάθε μαθητή, με προσωπικές συναντήσεις για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολική στήριξη μέχρι τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, αλλά και προσφορά, όπου χρειάζεται, δωρεάν έκτακτων ωρών, ακόμα και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων. Ταυτόχρονα, τόσο στο Λύκειο όσο και στο Γυμνάσιο ο κάθε μαθητής έχει τον δικό του προσωπικό σύμβουλο. Το ποσοστό της επιτυχίας στα ΑΕΙ αγγίζει το 100%!

Για να καταλήξουν οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του Λυκείου στις σχολές προτίμησής τους, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα έχουν θεσπίσει εδώ και αρκετά χρόνια την Ημερα Πανεπιστημίου. Πρόκειται για ένα μάθημα με φυσικη παρουσία των παιδιών σε πανεπιστημιακή Σχολή της επιλογής τους, ώστε να κρίνουν αν πραγματικά τους αρέσει.

_mg_6892.jpg

Παράλληλα, υπάρχει τμήμα πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής Global Cert, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση που επιτυγχάνεται σε 3 ενότητες διάρκειας 4 ωρών κοστίζει 180 ευρώ και η επιτυχία φτάνει το 100%.

_mg_6737.jpg

Επιπλέον γίνονται και ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων τόσο για Lower όσο και για Proficiency, με πτυχίο σε μόλις 45 ώρες διδασκαλίας και σε άκρως ανταγωνιστική τιμή και την επιτυχία στα επίπεδα Lower και Proficiency να φτάνει επίσης το 100%. Όλα αυτά με τη φροντίδα της Έφης Παπαδέα, προέδρου επί 14 χρόνια της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

_mg_6814.jpg

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα έχουν ειδικές τιμές για τρίτεκνες οικογένειες, φοιτητές, ανέργους, εργαζόμενους στο ΕΦΚΑ και το Υπουργείο Πολιτισμού.

  • Περιστέρι: Εθνικής Αντιστάσεως 47 & Σαρανταπόρου, 2105750022
  • Αιγάλεω: Ιερά Οδός και Αγίας Λαύρας, 2105909095
  • Χαϊδάρι: Στρ. Καραϊσκάκη 61, 2105812555,
  • ΚΔΒΜ2: Σαράντα Εκκλησιών 5, Αιγάλεω, 2105984965 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ