Smart Life

Το χρονικό μιας γα(το)στρονομικής εμπειρίας

Οι νέες γεύσεις Purina®GOURMET™ κι ένα διαδικτυακό γεύμα-έκπληξη δια χειρός Δ.Σκαρμούτσου

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάτες λίγο πριν την ώρα του φαγητού ©Ελένη Μπεζιριάνογλου

Η Purina®GOURMET™ παρουσίασε τις δύο νέες εκλεκτές σειρές “H Καρδιά της Γεύσης” και "Nature’s Creations”, σε μια μοναδική Γα(το)στρονομική εμπειρία.

Αν έχεις γάτα (μία ή πολλές) γνωρίζεις ήδη πώς ό,τι τρως τους ανήκει. Κάθε φορά που κάθεσαι στο τραπέζι να απολαύσεις το πιάτο που με κόπο ετοίμασες, ξεκινάει το ψηστήρι. Πρώτα ένα απαλό χάδι της ουράς στο πόδι σου. Μετά μια πατούσα στο μηρό σου και ακολουθεί ένα παρατεταμένο νιαούρισμα-παράπονο γιατί είσαι εγωιστής και μοναχοφάης, «χουμανάκο». Πριν το καταλάβεις, έχεις ήδη κόψει ένα κομμάτι από το φαγητό σου για να της το δώσεις. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν το δικό της φαγητό ήταν τόσο λαχταριστό που σκεφτόσουν εσύ να ζητήσεις ένα κομμάτι!

gates_purina1.jpg

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Purina®GOURMET™ δημιούργησε δύο νέες σειρές προϊόντων GOLD «H Καρδιά της Γεύσης» και GOURMET™ “Nature’s Creations” και μας κάλεσε σε ένα διαδικτυακό γεύμα-έκπληξη για να μας τις συστήσει. Λίγη ώρα πριν το ψηφιακό μας ραντεβού λοιπόν, κατέφθασε στο σπίτι ένα μεγάλο κουτί που... μοσχοβολούσε! Και παρόλο που εγώ ήμουν αρκετά απασχολημένη για ένα sneak peak, το πιο ζωηρό από τα γατιά μου εμφανίστηκε διά μαγείας και άρχισε να επεξεργάζεται το κουτί εξονυχιστικά. Προκειμένου να κερδίσω λίγο χρόνο πριν φωνάξει τα αδέρφια του και το κάνουν καλοκαιρινό, τον έβγαλα έξω από το δωμάτιο και έκλεισα την πόρτα.

Purina Gourmet παρουσίαση νέω γεύσεων
Λίγη ώρα πριν το ψηφιακό μας ραντεβού λοιπόν, κατέφθασε στο σπίτι ένα μεγάλο κουτί που... μοσχοβολούσε!

Η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε με στελέχη της Nestlé και της Purina® να μας μιλούν για την φιλοσοφία "Good food, good life" και να μας παρουσιάζουν φυσικά τις ιδέες πίσω από τις νέες σειρές γευμάτων “H Καρδιά της Γεύσης” και “Nature’s Creations”. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μας εξήγησε πώς εμπνεύστηκε από τα νέα αυτά γεύματα και δημιούργησε για εμάς δύο γα(το)στρονομικά πιάτα, τα οποία (μου είχαν «σπάσει» τη μύτη) για να είμαι ειλικρινής είχα ήδη ανοίξει στην αρχή της τηλεδιάσκεψης. Με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα, πήραμε μια μικρή γεύση και συγχαρήκαμε τον σεφ με περίπλοκες προτάσεις όπως «μμμμ» και «πωπώωω». Κάναμε κάποιες ερωτήσεις, ανταλλάξαμε κάποια σχόλια και αστεία για τα κατοικίδιά μας και αποχαιρετιστήκαμε για να απολαύσουμε κατ' ιδίαν πλέον το γεύμα μας δια χειρός Δ. Σκαρμούτσου.

O σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος εξήγησε πώς εμπνεύστηκε από τα νέα γεύματα Purina®GOURMET™ και δημιούργησε για εμάς δύο γα(το)στρονομικά πιάτα

Εδώ να πω ότι το γατόνι μου είχε τσιμπήσει από νωρίς τη μυρωδιά του σολωμού και του κοτόπουλου και νιαούριζε επίμονα έξω από την πόρτα. Μέχρι να τελειώσει η online γατο-στρονομική εμπειρία, είχε σχεδόν σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι. Αποφάσισα ότι η μόνη μου ελπίδα να φάω χωρίς να πρέπει να το μοιραστώ ήταν να ανοίξω μία από τις κονσέρβες που είχε μέσα το κουτί της Purina®GOURMET™. Είχα δύο γεύσεις GOURMET™ “Nature’s Creations” με αγνά, επιλεγμένα φυσικά συστατικά (χωρίς χρωστικές, πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά) όπως σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο και ψάρια του ωκεανού γαρνιρισμένα με λαχανικά. Είχα επίσης δύο γεύματα GOURMET™ GOLD “H Καρδιά της Γεύσης” με ωραιότατο πατέ μοσχάρι ή σολωμό που στο εσωτερικό του είχε μια ζουμερή σάλτσα-έκπληξη. Ίσως πείναγα κι εγώ αλλά οι περιγραφές μου φάνηκαν ιδιαίτερα... λαχταριστές και αποφάσισα να διαλέξω στην τύχη. Άνοιξα την πόρτα και ενώ ο Τσέστερ είχε «κλειδώσει» στόχο το κοτόπουλο με κουμκουάτ του σεφ Σκαρμούτσου, έστριψε το δευτερόλεπτο που άνοιξα την κονσέρβα.

gates_purina.jpg

Δεν πρόλαβα καν να τα φωνάξω και άρχισαν να σπρώχνονται! Επιτέλους μπορούσα κι εγώ να φάω με την ησυχία μου. Τώρα αν με ρωτάτε ποιος ευχαριστήθηκε περισσότερο το γεύμα του, θα δυσκολευτώ να σας απαντήσω. Για ισοπαλία το κόβω...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ