Smart Life

Θα κέρναγες τον Κουτσόπουλο μια ΒΕΡΓΙΝΑ;

Η αγαπημένη ελληνική μπίρα αλλάζει εμφάνιση και περνάει στη νέα της εποχή

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
capture15.jpg

Το νέο διαφημιστικό της ΒΕΡΓΙΝΑ έχει για πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Αφίσα σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ ενημερώνει: «Κέφι, ζωντανή μουσική, μεζέδες για όλους – ΣΗΜΕΡΑ». Επόμενο πλάνο στο καφενείο του χωριού: μάγειρας μουστακαλής και μερακλής απολαμβάνει την παγωμένη μπίρα του με το χέρι που μπορεί ˙ το άλλο είναι μπανταρισμένο. «Μάγειρας με ένα χέρι τι να σου κάνει;», αναρωτιέται ο σερβιτόρος καθώς ακουμπάει τη χωριάτικη στο τραπέζι. «Μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει», μονολογεί αναστενάζοντας ο λαβωμένος μάγειρας. Και τότε σπρώχνοντας στην καυτή άσφαλτο τη μηχανή του, με όλο το φως του ήλιου στους ώμους του, εμφανίζεται ο σωτήρας, ο ήρωας Κουτσόπουλος. «Υπάρχει κανένα συνεργείο εδώ κοντά;», αναρωτιέται ο από μηχανής θεός. «Συνεργείο;;; Συνεργείο αύριο!», βρίσκει τη λύση ο παμπόνηρος μαγειράκος: «Σήμερα έχει κουζίνα!». «Αυτό αποκλείεται!», ο Κουτσόπουλος είναι κατηγορηματικός, σηκώνει τα φρύδια προς τα πάνω, κοιτάει με το ύφος που δεν σηκώνει συζήτηση ή αναβολή. Αλλά… στο επόμενο καρέ όρθιος στη στολισμένη με λαμπιόνια και γιρλάντες πλατεία του χωριού, τον βλέπουμε να φωνάζει οδηγίες φορώντας την ποδιά του, πηγαινοφέρνει τα πιάτα με σβελτάδα. «Πρέπει να μου πεις πώς φτιάχνεται αυτό το πιάτο», του λέει ο μάγειρας και το μουστάκι του χαμογελάει. «Κόλακα…», απαντάει ο Κουτσόπουλος με την κλασική, αθάνατη ατάκα του. «Όπως φτιάχνεται και η ΒΕΡΓΙΝΑ: με καλή πρώτη ύλη και μεράκι», λέει και τσουγκρίζει ένα ποτήρι ξέχειλο από μπίρα.

ΒΕΡΓΙΝΑ - Η γιορτή!

Αυτό είναι το νέο διαφημιστικό της νέας ΒΕΡΓΙΝΑ (η αγαπημένη μπίρα κυκλοφορεί πλέον με νέο λογότυπο, ετικέτα και συσκευασίες) και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαν να είχαν βρει πιο ταιριαστή φιγούρα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο -ας είμαστε ειλικρινείς- αγαπημένος κριτής του Master Chef, ο τρομερός θείος Λεωνίδας με το χιούμορ του, τις επικές ατάκες του, και ενίοτε το αυστηρό του ύφος έχει μια ειλικρινή αυθεντικότητα που σπάνια συναντάμε στην τηλεόραση. Είναι ακριβώς ο τύπος που άνετα θα κέρναγες μια ΒΕΡΓΙΝΑ, αν τον πετύχαινες στο διπλανό τραπέζι. Το κατάλληλο πρόσωπο δηλαδή για να παρουσιάσει μια αυθεντική, τίμια, ελληνική μπίρα που τώρα βαδίζει στη νέα της εποχή.

capture11.jpg

Η ΒΕΡΓΙΝΑ, λοιπόν, μπορεί να άλλαξε εμφάνιση και να έχει πλέον μια ολοκαίνουρια ετικέτα σχεδιασμένη από την k2design, νέες συσκευασίες και ένα λογότυπο με την εικόνα του χρυσού λιονταριού σε ρόλο θυρεού (όπως αξίζει σε μια μπύρα που συνεχίζει την αρχαία παράδοση στη ζυθοποιία στην Ελλάδα), παραμένει, όμως, η ίδια μπίρα που αγαπήσαμε. Από την ΒΕΡΓΙΝΑ Lager και την αρωματική ΒΕΡΓΙΝΑ Red, από την πολυβραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss και την αφιλτράριστη μεστή Lager ΒΕΡΓΙΝΑ Πορφύρα (limited Edition) που φτιάχνεται με παραδοσιακή συνταγή, μέχρι τη δυνατή και τόσο χαρακτηριστική ΒΕΡΓΙΝΑ Black Unfiltered και τη ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol free, όλες οι μπύρες της ζυθοποιίας είναι φτιαγμένες με εκλεκτή βύνη Θράκης από ανθρώπους με εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουν. Αυτό είναι το μυστικό και ταυτόχρονα η «ψυχή» της ΒΕΡΓΙΝΑ: καλή πρώτη ύλη ζυμωμένη με μεράκι. Για άλλη μια φορά, καλά τα είπε ο θείος Λεωνίδας…

fb_cover_2020716.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ