Smart Life

Πώς θα γίνεις ο τέλειος Secret Santa;

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνε ο Secret Santa που ονειρευόσουν

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
father-christmas-1149928_1280.jpg

Διάλεξε ανάμεσα σε gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και γίνε ο Secret Santa που θες.

Όλοι μας έχουμε μπει σε διλήμματα σε αυτήν την περίοδο. Από την ώρα που παίρνουμε το χαρτί στα χέρια μας, μέχρι και να αποκαλυφθούμε, οι επιλογές πολλαπλασιάζονται. Πόσο μάλλον όταν έχεις να διαλέξεις για το Big Boss. Τον τύπο  που κάθε μέρα μπορεί να αλλάζει στυλ και τρόπο σκέψης. Αυτόν που νομίζεις ότι δεν ξέρει ποτέ τι πραγματικά θέλει και τελικά μόνο γκρινιάζει.

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν Άη Βασίλης και όταν αυτός συνδυάζεται με την απόλυτη έκπληξη γίνεται Secret Santa. Τι σημαίνει όμως στην πραγματικότητα Secret Santa; Σημαίνει να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι απόφαση για το τι θα αγοράσεις. Σημαίνει όμως και να ξέρεις που θα καταλήξεις και ποιος θα σε βοηθήσει να βρεις την χρυσή… Χριστουγεννιάτικη τομή! Και βασικά σημαίνει Κωτσόβολος. Ο ήρωας του viral spot για τον Secret Santa κάτι δεν ξέρει;

Κωτσόβολος: Ο δικός σου Secret Santa

Για τον ήρωα, η επιθυμία του να ευχαριστήσει το big boss στο έπακρο, καθυστέρησε λίγο την τελική επιλογή του δώρου του, αφού το αφεντικό του άλλαζε συνεχώς hobbies, αλλά ο Κωτσόβολος ήταν εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε ένα από αυτά! Πείτε αλήθεια, πόσοι έχετε βρεθεί σε ανάλογη θέση; Και πόσοι θέλετε να ξεμπερδεύετε από νωρίς με το θέμα του Secret Santa;

Ο Κωτσόβολος με το σποτάκι του, που μας έκανε όλους να μπούμε στη θέση του πρωταγωνιστή, παροτρύνει όλους να γίνουν secret santa για να έρθουν πιο κοντά και να νοιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών. Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών. Gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας θα  σε περιμένουν εκεί και σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επίλεξε ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr και βρες τα δικά σου δώρα! Είμαστε σίγουροι πως secret ή μη, θα λάβεις τον τίτλο του santa για τις φετινές γιορτές!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ