Smart Life

5 γιορτινές συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις... χθες!

Αυτά τα Χριστούγεννα σπάσε τα κλισέ του παρελθόντος!

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
santa-claus-1819933_1280.jpg

5 συνήθειες των γιορτών που πρέπει να αλλάξεις για να κάνεις Χριστούγεννα.

Οι γιορτινές μέρες, ιδιαίτερα εκείνες των Χριστουγέννων προσφέρονται για νέους στόχους, αλλαγή συνηθειών και μια διάθεση αλλαγής ενόψει της νέας χρονιάς. Εντούτοις, αν το καλοσκεφτείς, λίγα είναι εκείνα που πραγματικά αλλάζουν εκείνες τις ημέρες. Όμως αυτές τις γιορτές οφείλεις να αλλάξεις τις συνήθειές σου, αν θέλεις να τις ζήσεις όπως σου αξίζει. 5 μικρά βηματάκια αρκούν για να τα καταφέρεις!

Μην βάζεις μάταιους στόχους!
Από λίγα κάθε φορά! Μην βάζεις στόχους που δεν μπορείς να πετύχεις για τη χρονιά που έρχεται γιατί τελικά θα απογοητευτείς από τον εαυτό σου. Βάλε τον πήχη ψηλά, όμως μόνο με αργά και σταθερά βήματα θα κατάφέρεις να ξεχωρίσεις τη χρονιά που έρχεται!

plan-2372176_1280.jpg

Μην αφήνεις τα ψώνια σου για την τελευταία στιγμή
Ξέρεις ότι όταν αφήνεις κάτι για την τελευταία στιγμή, τότε σίγουρα δεν θα πάει όπως το περίμενες. Τι κι αν η χριστουγεννιάτικη αγορά έχει ξεκινήσει επίσημα από τις αρχές του μήνα, εσύ τόσα χρόνια τα άφηνες  όλα για τις 24 του μηνός! Αυτά τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να τα κάνεις όλα λίγο πιο πριν για να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή των γιορτών. Και για ακόμη χαμηλότερες τιμές μπορείς να τσεκάρεις και για ηλεκτρονικές αγορές. Τα Data έτσι κι αλλιώς με το WIND ONE είναι απεριόριστα!

online-shopping-1082727_1280.jpg

Απόφυγε το Binge Drinking στα ρεβεγιόν!
Εκείνες τις νύχτες ή καλύτερα ΚΑΙ εκείνες δεν χρειάζεται να ξεφύγεις. Η καλή διάθεση όλων και οι συζητήσεις με συγγενείς και φίλους που βλέπεις μια φορά στο τόσο, μπορούν από μόνες τους να οδηγήσουν τη βραδιά εκεί που πρέπει. Απόφυγε τη μέθη και τις περιττές θερμίδες που φέρνει μαζί της!

glasses-919071_1280.jpg

Πρόσεξε τα κιλά των διακοπών
Κάνε επιτέλους αυτό το κλισέ να χάσει τη διαχρονική αξία του! Καλά είναι τα μελομακάρονα, όμως δεν χρειάζεται να ξεφύγεις. Ξέχνα την «δίαιτα από Δευτέρα» και επικεντρώσου στο να μην χρειαστεί καν. Λίγη γυμναστική δεν βλάπτει παράλληλα. Σπάσε τις συνήθειες που σου κόστισαν στο παρελθόν.

jamie-matocinos-wayy2wogb8w-unsplash.jpg

Κράτα το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σου!ΟΚ,  είναι σημαντικό να κάνεις τα δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως επιβράβευσε τον εαυτό σου με ο καλύτερο! Οι γιορτινές προσφορές είναι ό,τι πρέπει για να βρεις το ιδανικό δώρο. Ρούχα, βιβλία, δώρα τεχνολογίας ή ακόμα και το  ιδανικό πρόγραμμα επικοινωνίας, το WIND ONE για να ξενοιάσεις μια για πάντα. Γιατί ποιος δε θέλει τις γιορτές απεριόριστα data, WIND VISION και άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή;

kira-auf-der-heide-8mj-o2h5pke-unsplash_1.jpg

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ