Smart Life

Τι deal θα χτυπήσεις στην Black Friday: Καινούργιο κινητό ή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η Hellas Direct έχει κάτι πολύ καλό να σου προτείνει

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
steinar-engeland-drw6rtokdia-unsplash.jpg
Steinar Engeland

Black Friday: Προσφορά -30% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από την Hellas Direct.

Πλησιάζει εκείνη η ημέρα του χρόνου που τα αυτιά σου βουίζουν από τρομερές εκπτώσεις και προσφορές, ζαλίζεσαι από τα τεράστια γράμματα των διαφημίσεων που υπόσχονται ότι θα τα πάρεις όλα τσάμπα και εσύ κοιτάζεις τις άδειες τσέπες σου. Η Black Friday που ξεκίνησε από την μακρινή Αμερική και έφτασε ως την πόρτα μας είναι η μέρα που πιστεύεις ότι θα αποκτήσεις όλα όσα ήθελες -ρούχα, παπούτσια, smartphones και gadgets- χωρίς να τινάξεις το budget σου στον αέρα. Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο ότι αυτό δεν ισχύει.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα βρεις το κινητό που είχες βάλει στο μάτι με μια μικρή έκπτωση και θα πονέσει η καρδούλα σου καθώς θα φτάνεις στο ταμείο. Φέτος, σου έχω μια αντιπρόταση όμως. Μπορεί στο χωριό μου να μην είχαμε Black Friday, αλλά η γιαγιά μου έλεγε «όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά». Οπότε, αντί να τρέξεις να πάρεις το σούπερ ντούπερ gadget που θα βαρεθείς σε λίγους μήνες, γιατί δεν επωφελείσαι από την Black Friday για να κλείσεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με έκπτωση 30% και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την τσέπη σου γεμάτη;

Τι εννοείς πού το είδα αυτό; Μπήκα στο site της Hellas Direct και το έλεγε καθαρά και ξάστερα: «Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου από 25/11 μέχρι 2/12 και εξοικονόμησε 30%». Οπότε όχι μόνο την Παρασκευή, αλλά ολόκληρο το Σαβ/κο και τη Δευτέρα (που είναι και Cyber Monday, να τα λέμε κι αυτά) έχεις για να αγοράσεις online, εύκολα και γρήγορα την ασφάλεια αυτοκινήτου που σου ταιριάζει. Δηλαδή, αν δεν σου έφτανε σαν κίνητρο ότι μπορείς να ασφαλίσεις το αμάξι σου με ακρίβεια ημέρας στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με 24ωρη εξυπηρέτηση και αποζημίωση σε 48 ώρες χωρίς γραφειοκρατικά μπλεξίματα, ε τώρα έχεις και 30% έκπτωση!

Είσαι εδώ ή διακτινίστηκες στο site της Hellas Direct; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ