big-anoigma.jpg
Smart Life

Κάθε σου βήμα στην μπλε γραμμή αυτού του Μαραθωνίου μετατρέπεται σε μια... σοκολάτα

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη για 2η συνεχόμενη χρονιά Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη για κάθε σου βήμα σε συγκεκριμένα σημεία της μπλε γραμμής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας προσφέρει μια σοκολάτα σε όσους το έχουν ανάγκη

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο 42.195 χιλιόμετρα. Είναι ένα σύμβολο για να μας θυμίζει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια του σώματος. Είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο για την επιμονή, το θάρρος, τη δύναμη, πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη: όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, καταφέρνουμε πιο πολλά και τα καταφέρνουμε καλύτερα. Για αυτό ακριβώς το λόγο η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στέκεται δίπλα στους δρομείς για 2η συνεχομένη χρονιά.

quote.jpg

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο 42.195 χιλιόμετρα. Είναι ένα σύμβολο για να μας θυμίζει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια του σώματος.

quote.jpg

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δεν είναι μόνο 42.195 χιλιόμετρα. Είναι ένα σύμβολο για να μας θυμίζει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια του σώματος.

Στον περσινό Μαραθώνιο της Αθήνας η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη είχε ξαναβάψει την μπλε γραμμή, που συντρόφευε τους δρομείς καθ΄ όλη τη διαδρομή των 42.195 χιλιομέτρων, καθώς είχε ξεθωριάσει από τα χρόνια. Φέτος, η ίδια αυτή γραμμή θα ζωντανέψει και πάλι με έναν άκρως ευρηματικό, αλλά ταυτόχρονα και πιο καθολικό τρόπο. Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η μπλε γραμμή δεν στέκεται μόνο δίπλα σε κάθε δρομέα, αλλά και σε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Πώς όμως;

Πάνω στην μπλε γραμμή αυτή τη φορά έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα-αισθητήρες. Οι αισθητήρες θα «πιάνουν» κάθε βήμα που πατάει πάνω τους και θα το μετατρέπουν σε μια… σοκολάτα! Με άλλα λόγια, για κάθε βήμα που θα πιάνουν οι αισθητήρες η Υγειάς Παυλίδη θα προσφέρει και από μία σοκολάτα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία όλης της Ελλάδας.

Αν λοιπόν αυτή την Κυριακή τρέχεις κι εσύ στον Μαραθώνιο της Αθήνας κάνε ένα βήμα πάνω στα αυτοκόλλητα της μπλε γραμμής που θα συναντήσεις στη διαδρομή. Όλα τα βήματα θα καταμετρούνται αυτόματα και θα μπορείς να τα παρακολουθείς εδώ. Οι αισθητήρες βρίσκονται στο 10ο, 20ο, 25ο, 35ο και 40ο χιλιόμετρο, που συμπίπτει με τη διαδρομή των 5km οπότε και οι δρομείς των 5km μπορούν να συμβάλλουν.

Αν πάλι δεν συμμετέχεις στον Μαραθώνιο, μπορείς να βοηθήσεις την ενέργεια, πατώντας την μπλε γραμμή σε οποιοδήποτε σημείο της και ανεβάζοντας ένα story στο Instagram με mention @pavlidesygeias. Για κάθε story, θα προστίθεται επίσης ένα βήμα στη virtual μπλε γραμμή.

Το πιο γλυκό στο κρατήσαμε για το τέλος: όπως και πέρυσι στο 20ο και 30ο χιλιόμετρο της διαδρομής, αλλά και στον τερματισμό, εθελοντές θα μοιράζουν Minis Υγείας Παυλίδη για να βρουν οι δρομείς την απαραίτητη δόση ενέργειας που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν. Ταυτόχρονα όμως και τις δυο ημέρες του Μαραθωνίου, στο Χωριό των Χορηγών, η Υγείας Παυλίδη έχει ήδη ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και ακόμη περισσότερη σοκολάτα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της. Ας τρέξουμε, λοιπόν, όλοι μαζί μέχρι να συμπληρώσουμε 42.195 βήματα και  42.195 σοκολάτες!

Δειτε περισσοτερα