Smart Life

Στεγνωτήρια Bosch AutoClean... και τα χνούδια εξαφανίζονται από την πόρτα σας!

Τα νέα στεγνωτήρια Bosch AutoClean τα κάνουν όλα απλά για εσάς. Τόσο εύκολα, τόσο τέλεια, τόσο Bosch!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fluffy_auto_clean_final-flatten.jpg

Γνωρίστε τα νέα προηγμένα στεγνωτήρια Bosch AutoClean. Τα πρώτα με αυτόματη απομάκρυνση χνουδιών.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία AutoClean, το στέγνωμα των ρούχων προχωρά στο επόμενο επίπεδο φροντίδας, υγιεινής και απόλυτης ευκολίας. Τα νέα στεγνωτήρια Bosch AutoClean διαθέτουν εντυπωσιακό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και είναι τα μόνα με καινοτόμα έξυπνη τεχνολογία που απομακρύνει τα χνούδια των ρούχων από τον κάδο μετά από κάθε χρήση αυτόματα, χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό. Έτσι μπορείτε να πείτε αντίο, στον χρονοβόρο, κουραστικό αλλά και ανθυγιεινό καθαρισμό του φίλτρου της πόρτας, μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος, γιατί απλά δεν χρειάζεται πια.

Τα νέα στεγνωτήρια Bosch AutoClean τα κάνουν όλα απλά για εσάς.
Τόσο εύκολα, τόσο τέλεια, τόσο Bosch!

Τα πλεονεκτήματα της προηγμένης τεχνολογίας AutoClean:

  • Τέλος στο κουραστικό καθάρισμα του φίλτρου χνουδιών στην πόρτα του στεγνωτηρίου, μετά από κάθε χρήση.

Ίσως να έχετε ακούσει για την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου χνουδιών στην πόρτα στα συμβατικά στεγνωτήρια, μετά από κάθε χρήση. Ο λόγος είναι ότι συσσωρεύονται χνούδια από τα ρούχα που στεγνώνετε και αν δεν καθαρίσετε το φίλτρο τους μετά από κάθε χρήση, μειώνεται η απόδοσή τους σταδιακά. Επίσης, γίνονται και πιο κοστοβόρα τόσο από άποψη ενέργειας, όσο και χρόνου. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν!

Με τα νέα στεγνωτήρια Bosch AutoClean:

Κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου στεγνώματος, τα χνούδια απομακρύνονται αυτόματα και αποθηκεύονται στον ειδικό συλλέκτη, ο οποίος χρειάζεται άδειασμα μετά από 20 και πλέον χρήσεις, ανάλογα με τη συχνότητα και τον τύπο των υφασμάτων. Για να μην έχετε ούτε αυτήν την έγνοια, το στεγνωτήριο AutoClean αναγνωρίζει και σας ειδοποιεί, όταν ο ειδικός συλλέκτης για τα χνούδια χρειάζεται άδειασμα.

119251_bsh_scene_03_02-2.jpg

  • Αποτελεσματικό στέγνωμα κάθε φορά, χωρίς κόπο.

Τα στεγνωτήρια Bosch AutoClean είναι τα πρώτα με αντλία θερμότητας, χωρίς φίλτρο για τα χνούδια στην πόρτα και με αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Έτσι, διατηρούν κορυφαία αποτελεσματικότητα και ενεργειακή απόδοση σε κάθε κύκλο στεγνώματος, χωρίς να χρειάζεται να τα καθαρίζετε διαρκώς.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μάλιστα, μπορείτε να συνδέσετε το νέο σας στεγνωτήριο απευθείας στην αποχέτευση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται καν να αδειάζετε το δοχείο νερού μετά από κάθε στέγνωμα.

Όλα γίνονται αυτόματα, χάρη στα στεγνωτήρια Bosch AutoClean.

  • Μειώστε σημαντικά το «βουνό» των ρούχων για σιδέρωμα, με το πάτημα ενός κουμπιού

Γνωρίστε τη μοναδική λειτουργία Iron Assist, που φροντίζει τόσο εσάς, όσο και τα αγαπημένα σας ρούχα. Συγκεκριμένα χάρη στην έξυπνη και προηγμένη λειτουργία Iron Assist, τα στεγνωμένα ρούχα που τοποθετείτε στον κάδο του AutoClean στεγνωτηρίου σας ψεκάζονται με ατμό και έτσι, οι ίνες μαλακώνουν και λειαίνονται οι ζάρες. Μια ακόμη κορυφαία ευκολία Bosch που αφορά σε δύσκολα ή απαιτητικά στο σίδερο ρούχα, όπως πουκάμισα ή και κουστούμια. Εσείς απολαμβάνετε τέλεια φροντισμένα ρούχα, ενώ μπορείτε να μειώσετε ή και να γλιτώσετε τελείως το σιδέρωμά τους.

Μειώνουμε σημαντικά το «βουνό» των ρούχων για σιδέρωμα, με το πάτημα ενός κουμπιού

  • Πλυντήριο και Στεγνωτήριο σε άμεση επικοινωνία. Η πιο έξυπνη και διαδραστική λύση για την ιδανική φροντίδα των ρούχων σας.

Στα στεγνωτήρια Bosch AutoClean με επιλογή Smart Dry, το πρόγραμμα στεγνώματος επιλέγεται αυτόματα, με βάση τον τελευταίο κύκλο πλύσης του πλυντηρίου σας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στο πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο. Το φορτίο, ο τύπος των υφασμάτων, ακόμα και η υγρασία που απομένει επάνω τους αποτελούν κριτήρια, ώστε το στεγνωτήριο να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα, καθώς και τη διάρκειά του, με απόλυτη ακρίβεια και τελειότητα.

Έτσι, επιτυγχάνεται, εντελώς αυτόματα και χωρίς εσείς να κουραστείτε, απαλό στέγνωμα των αγαπημένων σας ρούχων. Ο πιο έξυπνος και σύγχρονος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα, κάθε φορά, εύκολα.

Για μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.bosch-home.gr/texnologia-bosch/autoclean

no1_2018-mda.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ