Smart Life

5 προγράμματα του Netflix που φέρνουν τον χειμώνα στις οθόνες μας

Το Peaky Blinders έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο στο Netflix, όμως δεν είναι η μόνη σειρά που θα μας κάνει να κλειστούμε μέσα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmty5mtcxodi2n15bml5banbnxkftztgwodk5nzm4mje._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg

Τι καινούργιο έρχεται στο Netflix φέτος τον χειμώνα και πώς θα μπορέσεις να έχεις για έναν χρόνο δωρεάν την πλατφόρμα

Ο χειμώνας έχει ήδη αφήσει τα πρώτα του δείγματα, με τα πρωτοβρόχια του να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν αρχίσουν οι πρώτες ολονυχτίες με Netflix και κουβέρτα, τότε δεν έχει μπει και επίσημα. Τι ιδιαιτερότητες έχει αυτός ο χειμώνας και ποιες είναι οι σειρές που θα πρωταγωνιστήσουν και όλοι θα μιλούν για αυτές;

Peaky Blinders
Η συμμορία από το Μπέρμιγχαμ επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβριο στο Netflix με τον Άρθουρ Σέλμπι να έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτήν την φορά σαν βουλευτής. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με τις ιστορικές συνθήκες της εποχής να μας προϊδεάζουν για πολλές ανατροπές. Τα επεισόδια είναι λίγα οπότε μέσα σε ένα ΣΚ μπορείς να τα προλάβεις για να μην φας και τα spoilers που θα αρχίσουν να σκάνε.

Peaky Blinders | Season 5 Trailer | Netflix

Between Two Ferns: The Movie
Ο Ζακ Γαλυφιανάκης συναντά σε μίνι συνεντεύξεις μια σειρά από σταρ, έχοντας το πάντα λεπτό του χιούμορ και προκαλώντας μια σειρά από bloopers που σε κάνουν να καταλαβαίνεις γιατί είναι ο πιο κουλ αντιστάρ του Χόλιγουντ και δεν απέχει πολύ από το να συναντήσει και τον ίδιο τον Ομπάμα. Στην ταινία που βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα στην πλατφόρμα, ο εκκεντρικός σταρ θα βρει απέναντί του τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Κιάνου Ριβς, Μπρι Λάρσον κ.α. οι οποίοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στις κάπως... άβολες ερωτήσεις του Ζακ. Από τα 90λεπτα που θα συζητηθούν και που με ένα combo μπορείς να δεις δωρεάν!

Between Two Ferns: The Movie | Official Trailer | Netflix

Mindhunter
Τα δύο χρόνια αναμονής φαίνεται να άξιζαν τον κόπο και ο Χόλντεν Φορντ, ο ήρωας που πρωτοφαντάστηκε ο πανούργος Ντέιβιντ Φίντσερ για την μεταφορά του βιβλίου του πράκτορα του FBI, Τζον Ε. Ντάγκλας, έχει επανέλθει και γράφει τηλεοπτική ιστορία. Τα 9 επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη γίνει viral και οι ιστορίες του εμμονικού ντετέκτιβ κόντρα στους κατά συρροήν δολοφόνους εξιτάρουν το κοινό. Σημείωση; Ο δεύτερος κύκλος είναι αρκετά καλύτερος του πρώτου, με την βαθμολογία του Imdb να ανεβαίνει αισθητά.

MINDHUNTER | Season 2 | Official Trailer

The Spy
Η ιστορία του καλύτερου κατασκόπου που είχε ποτέ η Μοσάντ και κατόρθωσε να γίνει μέχρι και Υπουργός στην Συρία. Αν οι κατακοπικές ταινίες που έχουν ιστορική βάση σας αρέσουν, τότε σίγουρα αυτή είναι η σειρά σας. Ο Έλι Κόεν είναι από τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Ισραήλ στον πόλεμο των 6 ημερών και ο Σάσα Μπαρόν Κοέν που τον υποδύεται είναι υποδειγματικός. Μπορεί η οικογένειά του να έγινε έξαλλη με τον τρόπο που το Netflix παρουσίασε την ιστορία του, όμως τόσο η προώθησή της από την πλατφόρμα (ΣΙΓΟΥΡΑ το έχετε δει στην αρχική σελίδα σας), όσο και η ίδια η σειρά, την μετέτρεψαν σε ένα ακόμη «μπαμ» για τον χειμώνα. Πόσο μάλλον αν μπορείς να την παρακολουθήσεις δωρεάν.

The Spy – starring Sacha Baron Cohen | Official Trailer | Netflix

Inside Bill's Brain
Δεν θα ήταν ευτυχία να ξέρατε πώς σκέφτεται ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας όλων των εποχών; Το πιο «φρέσκο» ντοκιμαντέρ του Netflix εστιάζει στην ζωή και την σκέψη του Μπιλ Γκέιτς και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο έστησε τον δικό του κολοσσό. Στο τρέιλερ ο πάντα καινοτόμος δισεκατομμυριούχος φαίνεται να απαντά από απλές ερωτήσεις, όπως ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, μέχρι και στις πιο σύνθετες, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό με ποιον τρόπο γέννησε και επέκτεινε την αυτοκρατορία του. Αν και η ζωή του άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια, ο τρόπος σκέψης έμεινε ίδιος.

Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates | Official Trailer | Netflix

To Netflix για ακόμη έναν χειμώνα ετοιμάζεται να μας κρατήσει σπίτι με τις κορυφαίες παραγωγές του, όμως αν μας ρωτήσουν ποιο ήταν το καλύτερο διάστημα μας με την πλατφόρμα, τότε σίγουρα όλοι θα ανατρέξουμε στον δωρεάν πρώτο μήνα. Ε, λοιπόν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αν συνδυάσεις το WIND ONE με το WIND VISION, ο δωρεάν μήνας γίνεται δωρεάν χρόνος και εκτός από το Netflix έχεις στις συσκευές που χρησιμοποιείς και περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια και 5.000 εφαρμογές προς εξερεύνηση. Για έναν χειμώνα που δεν είχες φανταστεί.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ