Smart Life

Πού θα δούμε τις καλύτερες πρεμιέρες το καλοκαίρι;

Chernobyl, A Star is Born, Bohemian Rhapsody και πολλά άλλα!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bngmyztdiodctmjm2os00zjq4lwjmzjitmmqwnti4njc5odq4xkeyxkfqcgdeqxvymja0mzy1nte._v1_.jpg
© Imdb

Ξέρουμε πού θα δεις φέτος τις καλύτερες πρεμιέρες και τις σειρές που μόλις κυκλοφόρησαν στην Αμερική

«Wake me up when September ends» σιγοτραγουδούσαμε τα περισσότερα καλοκαίρια, καθώς τα αγαπημένα μας προγράμματα σταματούσαν και υπήρχε μια γενικότερη καλοκαιρινή απραξία για τρεις μήνες. Σκεφτείτε το λίγο. Οι καλύτερες ταινίες βγαίνουν το χειμώνα, οι σειρές το ίδιο, ακόμη και οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις κάνουν ένα μεγάλο pause από τις αρχές Ιουνίου και μετά. Τα κανάλια ρίχνουν τους ρυθμούς, παίζουν επαναλήψεις (τις ίδιες ΚΑΘΕ καλοκαίρι), οπότε οι επιλογές στερεύουν. Όμως τα πράγματα φέτος μοιάζουν διαφορετικά!

bohemianrhapsody_intl_2sht_campa_kawt.jpg

Τι θα έλεγες δηλαδή αν μπορούσες μέσα στο κατακαλόκαιρο, όταν όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν τα ίδια και τα ίδια, εσύ στην παραλία να χαζεύεις τις κορυφαίες οσκαρικές ταινίες και τις σειρές που βγαίνουν ταυτόχρονα στην Αμερική; Πράγματι, αυτό το καλοκαίρι δεν θα περιμένουμε το super θέαμα από Σεπτέμβρη, αλλά θα μπορούμε να το απολαύσουμε ανά πάσα στιγμή!

Ας μιλήσουμε με ονόματα για να γίνουμε κατανοητοί!
Ποιες ταινίες ξεχώρισαν φέτος και έσπασαν τα ταμεία; Ποιες κυκλοφορίες χάσαμε στη μεγάλη οθόνη και έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε σε πρώτη προβολή αυτό το καλοκαίρι; Για αρχή, ο «χρυσός» Ράμι Μάλεκ με το φημισμένο «Bohemian Rhapsody» που οι μισοί το λάτρεψαν (βάλτε και μένα ανάμεσά τους) και οι άλλοι μισοί το μίσησαν λόγω της μη πιστότητας με την αληθινή ιστορία των Queen. Στη συνέχεια, το κινηματογραφικό ειδύλλιο της χρονιάς μεταξύ Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στο «A Star is Born». Δεν έγιναν δα και λίγα στην τελετή των Όσκαρ, για να κάνουν και όσους δεν έχουν ακούσει ακόμα το «Shallow» (κανείς) να δει και αυτήν την μουσική ιστορία. 

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow (from A Star Is Born) (Official Music Video)

Όλες οι παραπάνω κινηματογραφικές εμπειρίες λοιπόν, θα μεταφερθούν στην τηλεόρασή μας φιλοξενούμενες από την Nova, που θα εξασφαλίσει την καλοκαιρινή μας ψυχαγωγία από την αρχή εώς το τέλος του καλοκαιριού. Και φυσικά οι επιλογές για το τί μπορούμε να παρακολουθήσουμε δεν τελειώνουν με τους Queen και τον Μπράντλεϊ.

Αν ακούσατε μια πραγματικά τρομακτική ιστοριά τον τελευταίο χρόνο, αυτή δεν θα είναι άλλη από το «The Nun». Η καλόγρια έκανε ακόμη και τους πιο σκληρούς να «σπάσουν» και από αυτό το καλοκαίρι η φάση με τα φιλαράκια και την κλασική αϋπνία των θρίλερ επανέρχεται δυναμικά. Και το εντυπωσιακό μενού των ταινιών που έρχονται αυτό το καλοκαίρι στην τηλεόραση, δεν τελειώνουν εδώ.

THE NUN - Official Teaser Trailer [HD]

Η φεμινίστρια Κίρα Νάιτλι με το «Colette» αναβιώνει μια αληθινή ιστορία από την Μπελ Επόκ και η σκηνοθεσία του Γουός Γουέσμορλαντ η αλήθεια είναι ότι δεν σχολιάστηκε όπως της άρμοζε. Ε, τώρα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

mv5bmdc5zjiwntitm2u0zc00ytkyltgwzdetn2mymdm3mdzhndywxkeyxkfqcgdeqxvyntc5otmwotq._v1_sy1000_cr0014991000_al_.jpg
© Imdb

Καλοκαίρι είναι όμως. Έχουμε και τις σειρές! Μην ανησυχείς, καθαρίζει η Nova και σε αυτό.
Η συγκλονιστική ιστορία του Chernobyl είναι δίχως σκέψη η σειρά του καλοκαιριού. Τα social γέμισαν με αναρτήσεις, ενώ τα memes που κυκλοφορούν, μας φόρτωσαν με spoilers, όμως η καλύτερη σειρά όλων των εποχών σύμφωνα με το Imdb δεν πρέπει να χαθεί. Φυσικά το Game of Thrones μαζί με τον τελευταίο του κύκλο δεν θα έλειπε και όσοι θελήσουν να ξαναδούν τα δύο υπερθεάματα του HBO, έχουν την ευκαιρία τους. Το σαλόνι μετατρέπεται σε θερινό σινεμά και η δράση επανέρχεται εκεί που δεν το περίμενες!

mv5bzjkwzjkzyjytnjdhys00zdzjlthhmmqtzgewotg3odmwmtq1xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq._v1_sy1000_cr0015021000_al_.jpg
© Imdb
 
Αν λοιπόν είχατε σαν και μένα την εντύπωση ότι φέτος θα περάσουμε ένα ακόμη νερόβραστο καλοκαίρι (τουλάχιστον τις ώρες που είμαστε μέσα), αλλάξτε τα σχέδια. Τα καλοκαιρινά απογεύματα μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο από τον καύσωνα, τα εκλογικά και φυσικά τις θερινές επαναλήψεις των παλιών ελληνικών σειρών και ταινιών. 

Αλήθεια ποιος περίμενε ότι τόσο σύντομα θα είχε πρόσβαση στις ταινίες που μόλις πριν από λίγους μήνες διέπρεψαν στα Όσκαρ και μαζί ότι θα είχε τη δυνατότητα να βρει την αγαπημένη του σειρά, πολύ κοντά με την Αμερική;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ