21551913_10159306884765301_5154024734603510006_o.jpg
Smart Life

Ζώντας το τώρα

Το καινούργιο έχει πλέον έρθει. Η επόμενη γενιά είναι εδώ.
328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η νεότητα ήταν πάντα κάτι δυνατό, ενθουσιώδες, άγριο, τρυφερό. Οι επαναστάσεις της είναι ικανές να αλλάξουν όλον τον κόσμο, τις συνήθειές του, να τον φέρουν αντιμέτωπο με τις αλλαγές της νέας εποχής. «Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο» είχε πει κάποτε ο Γκάντι και η ρήση του, τόσα χρόνια μετά μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Σε μια εποχή που έχουμε φτάσει στο σημείο οι νέοι να μην ξεχωρίζουμε ο ένας από τον άλλον, ζώντας σε μια θάλασσα καινοτοπίας, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν τη διάθεση να βγουν μπροστά. Σκεφτείτε το λίγο: Βγάζουμε φωτογραφίες με τις ίδιες χιλιοπαιγμένες γκριμάτσες, ποζάρουμε όλοι στα ίδια ηλιοβασιλέματα (ξέρω η Σαντορίνη σας ήρθε ήδη στο μυαλό) και ποστάρουμε με τα ίδια hashtags. Ε, λοιπόν, όχι. Δεν είναι #picoftheday γιατί ακριβώς την ίδια τράβηξαν όλοι.

s10_lifestyle-06_ooh_h.jpg

Η Επόμενη Γενιά βγαίνει μπροστά και ζητά το διαφορετικό. Ψάχνεται, διεκδικεί, ζει δυνατά την κάθε στιγμή και στο τέλος ενώνεται με καθετί πρωτοποριακό, ρηξικέλευθο και σύγχρονο. Είναι η γενιά εκείνη που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Εκείνη που θα διασκεδάσει και θα τολμήσει το διαφορετικό. Είναι η γενιά που προετοιμάζεται από καιρό για να φέρει το μέλλον και το Samsung Galaxy S10+ είναι το εργαλείο της για τον σκοπό αυτό.

s10_lifestyle-06_ooh_h.jpg

Η επόμενη γενιά, εκείνη που θα δημιουργήσει το μέλλον και ήδη πρωταγωνιστεί, διαιρείται σε 4 κατηγορίες τύπων που ζητούν περισσότερα από τον εαυτό τους αλλά και από την καθημερινότητά τους. Ποιες είναι αυτές;

party-1284304_1920.jpg

Bold
Είναι οι τύποι που θα βγουν εκεί έξω να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Θα σου προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, δυνατές, που θέλουν να τις καταγράφουν ακριβώς με τον τρόπο που τις έζησαν. Δεν δέχονται παραλείψεις και αλλοιώσεις και εκεί ακριβώς έρχεται το smartphone της επόμενης γενιάς, για να γίνει το μέσο με το οποίο θα πουν όλα όσα θέλουν. Bold θα πει κάποιος έναν καλλιτέχνη που στα κομμάτια του θα μεταφέρει απευθείας το μήνυμά του. Oι Bold θα αγαπήσουν την Υψηλή Σταθερότητα του Galaxy S10+ γιατί με αυτήν και τις κάμερες επαγγελματικού επιπέδου, θα μπορέσουν να σου δώσουν κάθε λεπτομέρεια ακόμη και ενός πιο περιπετειώδους ταξιδιού τους! Με το 4K Video η σκηνή μοιάζει να ζωντανεύει και οι Bold δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να δείξουν ό,τι ακριβώς έζησαν.

party-1284304_1920.jpg

Galaxy S10 | S10+

Collective
Θα τους δεις να κάνουν θαύματα. Να δημιουργούν από το πουθενά όλα εκείνα στα οποία θα ήθελες να είσαι μέρος. Λειτουργούν σε ομάδες και είναι παρέες με κοινά χαρακτηριστικά που είναι εκεί για να μας διασκεδάσουν, αλλά και οι ίδιοι να περάσουν σούπερ. Οι Collective μπορεί να είναι από τους διοργανωτές ενός TedX μέχρι μια ομάδα πίσω από ένα φεστιβάλ ή ένα group therapy. Λειτουργούν έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι πρέπει να βάλουν και από ένα νέο στοιχείο στο τελικό τους προϊόν, εκείνο που θα τους κάνει λίγο καλύτερους από τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Η παρέα της Samsung με τη νέα της ναυαρχίδα έκανε αυτό ακριβώς. Έφερε νέα στοιχεία που την έκαναν από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους Collective να μοιραστούν. Πράγματι, η σειρά Galaxy S10 μπορεί να φορτίζει μια δεύτερη συσκευή μέσω της λειτουργίας Wireless Powershare, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της να αφήσει τον δεύτερο φορτιστή στο σπίτι, καθώς ταξιδεύει.

s10_lifestyle_03_ooh_h.jpg

Doers
Εκείνοι που θα κάνουν πράξη αυτό που οι υπόλοιποι θα θεωρήσουν αδιανόητο. Αυτοί δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν οτιδήποτε πρωτοποριακό και δεν θα μείνουν με αυτό που οι υπόλοιποι θεωρούν δεδομένο. Σύμφωνα με κάποιους υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι Doers και οι Wannabe Doers. Είναι η κατηγορία που όλοι θα ήθελαν να είναι μέλη της, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά είναι έτοιμοι να φέρουν την αλλαγή στη ζωή τους.

 

s10_lifestyle_03_ooh_h.jpg

Οι Doers θα πρωτοστατήσουν, φέρνοντας στη ζωή τους νέα υλικά και τεχνολογίες και θα ψάξουν την αλλαγή με κάθε κόστος αρκεί να είναι κάτι που πραγματικά αξίζει. Ένας Doer δεν θα διστάσει να φέρει την ποιοτική αλλαγή στη ζωή του. Θα επιλέξει το καλύτερο μοντέλο, ένα μοντέλο με απόδοση της επόμενης γενιάς, μιας και ανήκει στη γενιά εκείνη που δεν μπορεί να περιμένει. Ένα μοντέλο με 24ωρη έξυπνη διαχείριση μπαταρίας που θα τον τροφοδοτεί όλη την ημέρα και θα του χαρίσει την ευκαιρία να περάσει περισσότερη ώρα για τον εαυτό του και λίγοτερο χρόνο φορτίζοντας. Ό,τι ακριβώς προσφέρει και το Samsung Galaxy S10+.

s10_lifestyle-04_ooh_h.jpg

Global
Αυτούς τους αποκαλύπτει το όνομά τους. Είναι πολίτες του κόσμου και δίνουν και αυτή την ιδιότητα στη Next Generation. Τους ενδιαφέρουν οι προκλήσεις και προκειμένου να μάθουν διαφορετικά πολιτισμικά στοιχεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φύγουν από τον τόπο τους. Στους Global μπορεί κανείς να κατατάξει από καλλιτέχνες και food travelers μέχρι ακτιβιστές και φοιτητές που φεύγουν για Erasmus.

s10_lifestyle-04_ooh_h.jpg

Oι Global θα κάνουν τα πάντα για να γνωρίσουν τον κόσμο που υπάρχει γύρω μας αλλά δεν τον βλέπουμε. Ένας Global θα δει τη μουσική του να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και μαζί με αυτή θα ταξιδέψει και αυτός. Ο Global όμως είναι και ο ταξιδιώτης του κόσμου, που θέλει να καταγράφει κάθε του στιγμή σαν να είναι μοναδική. Σύμμαχός του; Η υπερ-ευρυγώνια κάμερα του Samsung Galaxy S10+ προσφέρει οπτικό πεδίο 123 μοιρών και με την αυτόματη διόρθωση της υπερ-ευρυγώνιας λήψης το τελικό πλάνο δεν διαφέρει σε τίποτα με αυτό που είδε το μάτι. Τραβάς σαν επαγγελματίας, χωρίς να είσαι, και φέρεις το αποτύπωμά σου από όπου κι αν περάσεις.

Η σύγχρονη ζωή δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ, και η Next Generation πρώτα τη δοκίμασε και μετά μας τη συστήνει για ένα αύριο που δεν είχαμε φανταστεί. Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις από το σύνολο και να δεις στο μέλλον. Πρέπει απλά να το ανακαλύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ