Smart Life

Η New Balance σε κερνά παγωτό!

Η νέα, limited σειρά 247 Flavors Pack είναι εμπνευσμένη από τις γεύσεις του παγωτού και δίνει χρώμα στη ζωή σου

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
new-balance-anoigm.jpg

Είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι; Παγωτά τέλος! Το καλοκαίρι φεύγει και παίρνει μαζί του εκείνες τις ξέγνοιαστες μέρες που ζούσαμε μόνο για να τρώμε παγωτό. Γιατί μπορεί παγωτό να βρίσκεις όλο το χρόνο, αλλά στα αλήθεια το απολαμβάνεις μόνο τις καυτές εκείνες μέρες του ελληνικού καλοκαιριού. Ήδη μου λείπουν οι ατέλειωτες ώρες που προσπαθούσα να αποφασίσω μεταξύ σοκολάτας, βανίλιας και φράουλας στο αγαπημένο μου παγωτατζίδικο. Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σε πιάσει μια μικρή νοσταλγία…

ms247gm_location-2.jpg
ms247gp_gm_location_group.jpg

Αυτά σκεφτόμουν λίγες μέρες πριν, την πρώτη μου μέρα στην Αθήνα μετά τις διακοπές. Έτσι, για να διώξω την ελαφριά μελαγχολία αποφάσισα να πάω για ψώνια. Και κάπως έτσι ανακάλυψα ότι υπάρχει Θεός. Όχι μόνο βρήκα τη νέα σειρά των αγαπημένων μου New Balance, όχι μόνο εντόπισα το πιο δροσερό χρώμα που υπάρχει εκεί έξω σε αθλητικό παπούτσι, αλλά και έπεσα πάνω σε ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για να φτιάξει η διάθεσή μου.

Κοιτάξτε πώς έχουν τα πράγματα… Η σειρά 247 της New Balance παραπέμπει στο 24/7 γιατί πρόκειται για sneakers τόσο αναπαυτικά που σε ακολουθούν από τα πρώτα λεπτά, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της ημέρας. Το δεύτερο κεφάλαιο αυτής της σειράς είναι η νέα ανδρική limited σειρά 247 Flavor Pack. Καθόλου τυχαία, γιατί είναι εμπνευσμένη από τη νοσταλγία για παγωτό στο τέλος του καλοκαιριού! Κυκλοφορεί σε 4 χρώματα, που θυμίζουν τις αποχρώσεις της αγαπημένης λιχουδιάς, αλλά αυτό δεν είναι καν το καλύτερο σημείο.

q318_ms247_flavorspack_group_shot_cmyk.jpg

Αν αγοράσεις ένα ζευγάρι 247 Flavor Pack μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, η New Balance σε κερνάει ένα παγωτό! Και μάλιστα όχι όποιο κι όποιο παγωτό, αλλά το παγωτό εκείνο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Το παγωτό που μόνο οι καλύτερες gelaterias της Ελλάδας ξέρουν να φτιάχνουν*.

Φόρα λοιπόν τα καινούρια σου New Balance, ζήσε 24/7, γέμισε τη ζωή σου με γεύση και κυρίως απόλαυσε το παγωτό σου. Γιατί στα αλήθεια, τα καλοκαίρια μας τελειώνουν όταν το επιλέξουμε εμείς. Μάθε περισσότερα εδώ

w24-247-flavors-lifestyle-banner.jpg

Θα βρείτε τη limited σειρά 247 Flavor Pack στα καταστήματα:

*Μπορείτε να παραλάβετε το παγωτό σας από τις gelaterias:

  • DaVinci -  Αθήνα / Κηφισία / Ηράκλειο Κρήτης
  • Gelati e Amore – Θεσσαλονίκη
  • Ice Roll – Γλυφάδα  / Λάρισα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ