Smart Life

Η Smart επιλογή αυτοκινήτου των γυναικών για την πόλη

Αξιόπιστο, μικρό αλλά άνετο, με καμπύλες και λαμπερό σαμπανιζέ χρώμα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki.jpg

Σάββατο πρωί κι έχουμε πάει με τις φίλες μου για ένα μικρό getaway στην παραλία όταν χτυπάει το κινητό. Πρέπει να παρευρεθώ εκτάκτως σε μια κοινωνική εκδήλωση το βράδυ και έχω μόνο 4 ώρες για να επιστρέψω, να ετοιμαστώ και να περάσω να πάρω μια συνάδελφο στο δρόμο για εκεί. Σηκώνομαι άρον άρον, φορτώνω τσάντες, ομπρέλες και πετσέτες στο Smart  μου και παίρνω το δρόμο της επιστροφής. Όπως γίνεται συνήθως στις περιπτώσεις που βιάζεσαι συναντώ κίνηση, αλλά ευτυχώς το αυτοκινητάκι μου είναι ο ορισμός του αυτοκινήτου πόλης, γεγονός που το κάνει εξαιρετικά ευέλικτο στην οδήγηση και μπορώ να αλλάξω εύκολα λωρίδες, να ελιχθώ ή να προσπεράσω όπου χρειάζεται για να κερδίσω χρόνο. Φτάνω πιο σύντομα απ' όσο νόμιζα σπίτι, αφού δε χρειάζεται καν να ψάξω για πάρκινγκ. Έχει μια θέση μπροστά από το σπίτι, περιορισμένη μεν αλλά το smartάκι μου είναι μικρό και βολικό και χωράει παντού με δύο κινήσεις.

2000x1547_simly-you.jpg

Μία ώρα μετά έχω μεταμορφωθεί από beach girl σε γυναίκα και μπαίνω στο απόλυτα urban chic Smart μου με τα τακούνια στο χέρι. Διότι όταν έχεις να πας κάπου κυριλέ, δε φτάνει να είσαι εσύ προσεγμένη πρέπει να κυκλοφορείς και με το αντίστοιχο αυτοκίνητο. Κάνω μία στάση για να πάρω μαζί μου τη συνάδελφο, η οποία ενθουσιάζεται με το απόλυτα θηλυκό σαμπανιζέ χρώμα του και φτάνουμε στην εκδήλωση πέντε λεπτά πριν αρχίσει. Παραδίνω με μισή καρδιά τα κλειδιά στον παρκαδόρο, καθώς δε μου αρέσει να τα αποχωρίζομαι και μπαίνουμε να απολαύσουμε τη βραδιά. Όλα κυλάνε υπέροχα και φεύγοντας, η οικοδέσποινα της βραδιάς με συνοδεύει έξω ενώ περιμένω να μου φέρουν το αμάξι. Μόλις βλέπει το luxurious smartάκι, μου λέει χαμογελώντας «Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα». «Ούτε κι εγώ» της απαντάω γελώντας. «Είναι τέλειο το χρώμα, θέλω κι εγώ, πού θα το βρω;» με ρωτάει ενώ κλείνω την πόρτα. «Τι εννοείς; Κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα, τσέκαρε την κοντινότερή σου αντιπροσωπεία Mercedes Benz» της λέω κλείνοντας το μάτι και βάζω μπρος.

2000x1547_tres-chic.jpg

Στο δρόμο για το σπίτι σκέφτομαι πως όταν διάλεγα το χρώμα «Champagne beige» δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί όντως οι γύρω μου να «μεθάνε» από τη γοητεία του. Αλλά είχε δίκιο η φίλη, δε θα επέλεγα τίποτα λιγότερο από ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης, μικρό αλλά άνετο, με καμπύλες και λαμπερό σαμπανιζέ χρώμα.

2000x1547_smart-champaign.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ