Smart Life

Το αθλητικό παπούτσι του μέλλοντος ζει στο παρόν

Τα Fresh Foam LAZR είναι σχεδιασμένα για την πιο απαιτητική εκδοχή της καθημερινότητάς σου

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
foam-anoigma.jpg

Δεν έχει πολλή ώρα που ξημέρωσε. Μου αρέσει αυτή η στιγμή. Μπορώ να παρακολουθώ την πόλη να ξυπνά, να ανασυγκροτείται. Φοράω τα αθλητικά μου. Κλείνω την πόρτα. Πατάω το play στο αγαπημένο μου κομμάτι. Αυτή είναι η δική μου ώρα, η πιο αγαπημένη. Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει. Ή μήπως όχι;

Όσο κι αν το θέλω, η καθημερινότητα δεν μοιάζει με διαφήμιση. Έχει δυσκολίες, απρόοπτα και τραυματισμούς. Είναι γεμάτη από μικρές λεπτομέρειες που με αποσυντονίζουν. Όταν άρχισα να τρέχω πριν από τέσσερα χρόνια, το έκανα για να χάσω μερικά κιλά. Τα κιλά χάθηκαν, αλλά εγώ δεν σταμάτησα. Τώρα πια τρέχω, γιατί αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να ηρεμώ. Νιώθω καλά. Συγκεντρώνομαι και αρχίζω τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια. Αυτή είναι η δική μου μικρή, καθημερινή ιεροτελεστία και δεν αφήνω τίποτα να μου τη χαλάσει. Ούτε ο καιρός, ούτε τα απρόοπτα και σίγουρα, ούτε το λάθος παπούτσι.

lazr18_tf-19.jpg
lazr18_tf-20.jpg

Αν αθλείσαι, ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα σωστά αθλητικά. Είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου σε κάθε προπόνηση. Το σωστό παπούτσι, όχι μόνο θα σε κρατήσει ασφαλή από τραυματισμούς, αλλά θα μπορεί να σε συνοδεύει όλη τη μέρα και εκτός γυμναστηρίου. Θα ψάξεις πολύ για να το βρεις. Εκτός και αν το αναζητήσεις στο…μέλλον. Τουλάχιστον, αυτό έκανα εγώ.

Υπάρχουν παπούτσια που έρχονται από το μέλλον; Κι όμως! Λέγονται Fresh Foam LAZR και ανήκουν ση New Balance. Η τεχνολογία απορρόφησης Fresh Foam (premium αφρός Fresh Foam χαραγμένος με laser) εγγυάται, πρώτα απ’ όλα μαλακό και αναπαυτικό πάτημα. Το άνω τμήμα αγκαλιάζει ομοιόμορφα και απαλά το πόδι, χωρίς να το σφίγγει, καθώς είναι κατασκευασμένο χωρίς ραφές και εφαρμόζει τέλεια, σαν κάλτσα (bootie construction). Τέλειο; Ναι, αλλά δεν είναι καν αυτός ο λόγος που θα κολλήσεις μαζί τους…

ff-lazr_sport-14-copy.jpg
lazr18_tf-21.jpg

Τα Fresh Foam LAZR έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα μια άκρως απαιτητική καθημερινότητα. Για αυτό, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους στοχεύει σε ένα ελαφρύ παπούτσι (254γρ. για τον άνδρα και 237γρ. για τη γυναίκα) που ανταποκρίνεται ακόμα και στο πιο απαιτητικό πρόγραμμα. Ναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τα φοράς όλη μέρα, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

lazr18_tf-23.jpg

Ελαφρύ, μαλακό και μοντέρνο (θα το βρεις σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, γκρι, μπεζ και κόκκινο), ακολουθεί την κάθε σου κίνηση. Δεν αξιοποιεί απλώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την εφεύρει. 

*Για περισσότερες πληροφορίες και αναζήτηση καταστημάτων πατήστε εδώ.

Facebook: New Balance Greece
Instagram: newbalancegreece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ