Smart Life

Reebok: Μια ανατρεπτική συνεργασία στην πασαρέλα του Madwalk

Όταν το κλασικό στιλ συναντά τους σχεδιαστές του αύριο

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352529-731187.jpg

Το Madwalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Μόδα, μουσική, μοναδικές συνεργασίες και πρωτότυπες εμφανίσεις εντυπωσίασαν το κοινό. Από αυτή τη λαμπερή τελετή δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά το πιο fashion forward brand με τις φρέσκιες ιδέες και τις ιδιαίτερες συνεργασίες.

Η Reebok Classic συμμετείχε για πρώτη φορά στο Madwalk παρουσιάζοντας την ανατρεπτική συνεργασία της με τους φοιτητές του Fashion Workshop Mod’ Art International. Πιστή στο στόχο της να δοκιμάζει νέες ιδέες και να ανακαλύπτει εκ νέου τα όριά της, η Reebok Classic έδωσε το ελεύθερο στους σπουδαστές να δημιουργήσουν μοναδικά κομμάτια που θα συμπληρώσουν το στιλ των ρούχων της. Οι φοιτητές εμπνευσμένοι από τα outfits της Reebok Classic, χρησιμοποίησαν την φαντασία, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες τους για να σχεδιάσουν κομμάτια που θα ξεφεύγουν από την πεπατημένη των παγκοσμίων τάσεων της μόδας και ταυτόχρονα θα αναδεικνύουν το urban street style του brand. Πειραματίστηκαν με τεχνοτροπίες, διδάχθηκαν, ανακάλυψαν εκ νέου τα όριά τους και τελικά μεγαλούργησαν φτιάχνοντας μοναδικά κομμάτια από το μηδέν.

«Όσο καιρό σχεδιάζαμε τα ρούχα, παρά τις συχνές μας συναντήσεις με την ομάδα της Reebok Classic, το project έμοιαζε με ψέμα! Μόνο την ημέρα του Madwalk πιστέψαμε όντως ότι σχεδιάσαμε τα ρούχα και ότι όντως θα εμφανιστούν μαζί με τη Reebok Classic», σχολίασε η Genevieve Μajari, Creative Director του Fashion Workshop.

Το αποτέλεσμα ήταν σύνολα από διαφάνεια, με μοναδικούς συνδυασμούς κλασικών γραμμών και φουτουριστικών στοιχείων, τα οποία βγήκαν από το εργαστήριο του Fashion Workshop για να ντύσουν τα 10 επιλεγμένα μοντέλα στην πασαρέλα του Madwalk. Έτσι οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν live στο απόλυτο fashion music project. Στο βάθος, η Μαρίνα Σάττι καθισμένη ψηλά σε ένα installation από ηχεία και ντυμένη με τις δημιουργίες των σπουδαστών, έντυσε το show με τη μαγική φωνή της και την ξεχωριστή διασκευή της στο κομμάτι «θα σπάσω κούπες».

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν ο χρόνος παράδοσης. Αλλά, αυτό ήταν και το πιο σημαντικό μάθημα επαγγελματισμού. Αν έπρεπε να περιγράψουμε με λίγες λέξεις τη συνεργασία μας με τη Reebok Classic, αυτές θα ήταν δημιουργικότητα, επαγγελματισμός, υπερηφάνεια, ομαδικότητα», σχολίασαν οι σπουδαστές του Fashion Workshop.

Δυστυχώς, οι δημιουργίες τους δεν διατίθενται προς πώληση καθώς έγιναν στο πλαίσιο της διδακτέας ύλης και θα είναι μερικά από τα κομμάτια που θα παρουσιάσουν κατά την αποφοίτησή τους.

Η Reebok Classic ωστόσο κέρδισε για ακόμα μια φορά το στοίχημα στο όραμά της να εμπνέεται από τις ρίζες της, να είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και να δοκιμάζει τις δυνάμεις της μέσα από ανατρεπτικά στιλ. Γνωρίζοντας ότι επιλέγει ως brand να εμπιστευτεί τους σχεδιαστές του αύριο και να ανακαλύψει τα επόμενα βήματά της στις τάσεις του urban street style, ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες συνεργασίες της.

Για να μη χάνεις τα νέα της Reebok Classic, μείνε συντονισμένος στο facebook.com/reebokgreece και στο instagram.com/reebokgreece.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ