Smart Life

Η νέα Nespresso Expert ξέρει όλες τις προτιμήσεις σου

Και σου φτιάχνει τον τέλειο καφέ κάθε μέρα πριν καν ξυπνήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332044-688187.jpg

Ο αγαπημένος σου καφές δεν είναι απλά ένα ρόφημα, είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Από τη στιγμή που το άρωμά του θα πλημμυρίσει όλη την κουζίνα μέχρι τη στιγμή που θα φέρεις την κούπα κοντά στα χείλη και θα γευτείς την πρώτη γουλιά. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσες να απολαμβάνεις έναν επαγγελματικό καφέ στην άνεση του σπιτιού σου κάθε μέρα; Για τη Nespresso Expert αυτό είναι παιχνιδάκι.

Η νέα μηχανή της Nespresso όχι μόνο φτιάχνει βελούδινο Cappuccino, ζεστό Ristretto και τον πιο απολαυστικό Americano που έχεις πιει ποτέ, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τη δική σου προσωπική πινελιά στον καφέ σου. Τα πάντα, από τη θερμοκρασία έως και τη δόση του ροφήματος μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν για να ταιριάξουν στις προτιμήσεις σας. Συγκεκριμένα η νέα μηχανή προσφέρει:

-4 επιλογές δοσολογίας καφέ: Ristretto (25ml), Espresso (40ml), Lungo (110ml) και το νέο Americano (25ml καφέ και 125ml πολύ ζεστό νερό).

-3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας (ελαφρώς ζεστό, ζεστό και πολύ ζεστό)

-Λειτουργία ζεστού νερού με τελείως ξεχωριστό στόμιο εκροής.

-Συνδεσιμότητα μέσω τεχνολογίας Bluetooth Smart*

-Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 9 λεπτά μη χρήσης.

Η Claire Cloatre-Vinzant, επικεφαλής του Μάρκετινγκ Μηχανών στη Nespresso λέει: «Αναζητούμε πάντα τρόπους, για να προσφέρουμε στα μέλη του club μας και στους εραστές του καφέ εξαιρετικές νέες εμπειρίες πέρα από τις συνηθισμένες και η νέα μας μηχανή Nespresso Expert αποτελεί ιδανικό παράδειγμα. Ακούγοντας με πολλή προσοχή τους καταναλωτές μας, διαπιστώσαμε ότι η δυνατότητα να προσωποποιούν τα χαρακτηριστικά λειτουργίας είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς. Για τον λόγο αυτό προτείναμε μία νέα δόση καφέ, τον Americano, που παρασκευάζεται με 25ml καφέ και την προσθήκη 125ml πολύ ζεστού νερού. Ο συγκεκριμένος τρόπος παρασκευής μειώνει οποιαδήποτε πικρή επίγευση, κάνοντας τον καφέ βελούδινο, γλυκό και ολοκληρωμένο, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον εγγενή του χαρακτήρα. Μπορείτε να απολαύσετε έναν Americano με όλους τους καφέδες Ristretto και Espresso που προσφέρουμε».

Δεν θα την αγαπήσεις όμως μόνο για τις λειτουργίες της, αλλά και για τον πρωτοποριακό της σχεδιασμό. Με επίπεδο προς τον τοίχο σχήμα, εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στις επιφάνειες των πάγκων εργασίας στις κουζίνες (και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό!). Επιπλέον η μηχανή Nespresso Expert είναι εξοπλισμένη με ευφυή τεχνολογία Bluetooth Smart, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει καφέ μόνη της, πριν ακόμα εσύ σηκωθείς από το κρεβάτι σου!

Η μηχανή διατίθεται σε δύο μοντέλα, τη Nespresso Expert Και τη Nespresso Expert& milk. Η τελευταία έχει πλήρως ενσωματωμένο παρασκευαστή αφρού γάλακτος, το Aeroccino 3, και ενθουσιάζει όσους αγαπούν το γάλα σε συνδυασμό με τον καφέ. Και τα δύο μοντέλα προτείνονται σε δύο χρώματα (Off-Black και Anthracite Grey).

Οι νέες μηχανές Nespresso Expert και Expert& milk θα διατίθενται online στο www.nespresso.com, τηλεφωνικά στο 210 6771300 και στα καταστήματα Nespresso.

*H εφαρμογή για κινητά μέσω App Store και Google Play υπόκειται στην κατά χώρα διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό σας Nespresso Club ή πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ