Smart Life

Νιώσε την ελευθερία με τα νέα sloggi

Σειρές με άνεση και ποιότητα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και όμορφη

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328729-679674.jpg

Τι είναι αυτό που δεν αποχωρίζεσαι όλη μέρα; Τα εσώρουχά σου φυσικά. Είναι το μόνο ρούχο που ακουμπάει τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματός σου και σε συνοδεύει όλη μέρα σε κάθε σου κίνηση. Δεν πρέπει λοιπόν να είναι εξαιρετικής ποιότητας και σούπερ άνετο; Σχεδόν σαν να ξεχνάς ότι το φοράς. Ευτυχώς, η μόδα πλέον αυτό προστάζει και το άνετο γίνεται το νέο σέξι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε επιτέλους να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και να απολαύσουμε την «ελευθερία». Κι αυτό ακριβώς βρίσκουμε στη νέα συλλογή sloggi women και men για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016. Σειρές με χρώμα, άνεση και ποιότητα, που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο όμορφη.

Σχεδιασμένα να ικανοποιούν κάθε γυναικεία απαίτηση, στη νέα συλλογή βρίσκουμε κομμάτια υψηλής ποιότητας με μεγάλη ανθεκτικότητα, μοντέρνα χρώματα, διακοσμητικές δαντέλες και prints, μαλακά υφάσματα και σλιπ χωρίς ραφές. Ξέχνα τα άβολα εσώρουχα που τραβάνε, διαγράφονται από στενά παντελόνια και φούστες ή προκαλούν φαγούρα. Διάλεξε το sloggi που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου και απόλαυσε την ελευθερία σου.

Evernew, Evernew Lace -Με εγγύηση για πάντα

Dolce- Βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints

DailyCotton – Τριπλή συσκευασία με μοντέρνα χρώματα

LightLace – Με απαλή floral δαντέλα,

ΤοuchIt – Σλιπ χωρίς ραφές και lasercut τεχνολογία που δε διαγράφει,

WowBreeze, Wowlace – Μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα… και με δαντέλα

Οι πάντοτε πιο λιτοί άντρες έχουν εξίσου την τιμητική τους στη νέα συλλογή του sloggi με απλά βαμβακερά εσώρουχα, αέρινα boxer με μοντέρνα print αλλά και σλιπ σε βαμβάκι ή lycra με διακοσμητικά σύμβολα. Άλλωστε, όπως όλοι γνωρίζουμε, ειδικά στους άνδρες δεν αρέσουν οι περιορισμοί. Είτε αφορούν την προσωπική τους ζωή, είτε τα εσώρουχά τους. Τι καλύτερο λοιπόν;

Basic Giftbox – Απλό, βαμβακερό εσώρουχο

24/7 – Καθημερινό, οικονομικό εσώρουχο σε βασικά χρώματα

Freedom – Αέρινο boxer με μοντέρνο print,

Urban – Τριπλή συσκευασία σε εποχιακά χρώματα

Elements – Mοντέρνα σλιπ με διακοσμητικά σύμβολα

Match και Start – Διπλές συσκευασίες σλιπ με συνδυασμό βαμβακιού/Lycra

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ