9-10 Mαρτίου 2016, Μικρή Σκηνή, 21:00
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Το ψάξαμε με αφορμή την κυκλοφορία του GALAXY S7 edge και S7 και το διαγωνισμό μας στο instagram
H Σειρά που ταιριάζει στις ανάγκες των πιο POPular Αγοριών και Κοριτσιών
«Σε μία εποχή που ο κλάδος συρρικνώνεται, η Βελμάρ αυξάνει με σταθερά βήματα την παρουσία της στην λιανική προσθέτοντας νέα σημεία και νέες μάρκες»
Τα adidas Originals συνεργάζονται με 4 νέους Αθηναίους και μας προ(σ)καλούν να δημιουργήσουμε το δικό μας μέλλον. Τον Ιανουάριο του 2016, τα adidas Originals έκαναν για ακόμη μία φορά την έκπληξη, αμφισβητώντας την αβέβαιη εικόνα του μέλλοντος μέσα από την καμπάνια “Future”. Η νέα καμπάνια του brand, που διαμορφώνει και εξελίσσει το streetwear style παγκοσμίως, έχει στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά να δημιουργήσει ελεύθερα το μέλλον της με γνώμονα τις δικές τις αναζητήσεις και επιθυμίες.
Τα νέα σχέδια καλσόν της Calzedonia έφτασαν και θα μας ξετρελάνουν!
Η διάκριση αφορά στα EuropeanBusinessAwards και η επιλογή της B2B GAMING SERVICES έγινε μεταξύ 32.000 Επιχειρήσεων από 33 Ευρωπαικές χώρες.
Θέτοντας στο επίκεντρο τη ζωή και την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, το XINISEDUCATIONFESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του MediterraneanCollege, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης!