Market

Vodafone Full Σήμα

Πρωτοποριακό Vodafone Full Σήμα για 100% 3G σήμα σε εσωτερικούς χώρους.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9982-32454.jpg

Η Vodafone, η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελληνική αγορά την τεχνολογία 3G femtocell, διαθέτει αποκλειστικά την πρωτοποριακή λύση Vodafone Full Σήμα, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας κάλυψη 3G σε εσωτερικούς χώρους.

Όλοι οι συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση ADSL στο σπίτι ή στο γραφείο τους, μπορούν να έχουν 100% κάλυψη 3G σήματος σε εσωτερικούς χώρους ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους, όπου μέχρι πρότινος η επικοινωνία πιθανόν να ήταν αδύνατη.

Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 32 συσκευές (κινητά τηλέφωνα, USB modems για mobile internet), 4 εκ των οποίων μπορούν να πραγματοποιούν ταυτόχρονα κλήσεις. To Vodafone Full Σήμα απελευθερώνει την επικοινωνία παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσης και ταχύτατης πρόσβασης στο internet από το κινητό.

Η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί μέσω ευρυζωνικών γραμμών ADSL για να συνδεθεί στο δίκτυο της Vodafone και η συσκευή που χρησιμοποιείται δεν ξεπερνά σε μέγεθος ένα κοινό router.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα Vodafone, το www.vodafone.gr ή να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών (13830 για πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής, και 1399 για εταιρικούς πελάτες).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ