Market

Επιχείρηση Red

H IWC δείχνει το πρόσωπό της εις διπλούν στη νέα ταινία RED!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9981-32452.jpg

Η διάσημη Ελβετική ωρολογοποιία IWC Schaffhausen πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες με την εξαιρετική περιπέτεια RED. Δύο από τα διασημότερα ρολόγια της συντροφεύουν τους πρωταγωνιστές Bruce Willis και - τον βραβευμένο με Oscar - Morgan Freeman στις περιπέτειες τους στην μεγάλη οθόνη.

Βασισμένη στα διάσημα DC Comics graphic novels των Warren Ellis και Cully Hammer, η ταινία RED είναι μία κωμωδία δράσης, όπου οι πρωταγωνιστές, συνταξιούχοι πράκτορες της CIA, ανακαλύπτουν ότι η ζωή του συνταξιούχου δεν είναι ακόμα για αυτούς! Στην ταινία, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, οι θεατές μπορούν να θαυμάσουν τους Frank Moses, τον οποίο υποδύεται ο Bruce Willis και τον Joe Matheson, τον οποίο υποδύεται ο Morgan Freeman, με ρολόγια IWC. 

Συγκεκριμένα ο Bruce Willis φορά ένα Pilot’s Watch Mark XVI, με αυτόματο μηχανισμό, ατσάλινη κάσα 39 χιλιοστών και ένα από τα πιο ευανάγνωστα καντράν σε μαύρο χρώμα με λευκά νούμερα και δείκτες.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ