- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τσικνοπέμπτη στο Brutus
Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της υψηλής κρεατοφαγίας
Τσικνοπέμπτη στο Brutus
Συνδυάζοντας στοιχεία από ένα παριζιάνικο μπιστρό και ένα νεοϋορκέζικο steakhouse, το Brutus ξεχωρίζει τόσο για τον κινηματογραφικό του χαρακτήρα όσο και για τη γαστρονομική του ταυτότητα. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της υψηλής κρεατοφαγίας.
Από τα πιάτα που μένουν αξέχαστα, ξεχωρίζουν το black angus côte de boeuf από την Ισπανία, το καλοψημένο κεμπάπ, καθώς και η πλούσια εκδοχή της πίτας του βοσκού. Η τελευταία σερβίρεται σε μεταλλικό σκεύος, με τραγανή κρούστα που αποκαλύπτει έναν απολαυστικό συνδυασμό μπεσαμέλ με γαλλικό comté, μοσχαρίσια ουρά και μανιτάρια. Τα συνοδευτικά, όπως ο βελούδινος πουρές πατάτας και τα καραμελωμένα καρότα, ολοκληρώνουν την εμπειρία.