Market

Δεύτερο γαστρονομικό ταξίδι στο zohόs: Ανακαλύπτοντας την καινοτομία στην ελληνική κουζίνα

H παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dscf3472

Δεύτερο γαστρονομικό ταξίδι στο zohόs: Ανακαλύπτοντας την καινοτομία στην ελληνική κουζίνα - H παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα

Το fine mezze concept zohόφιλοξένησε τη δεύτερη κατά σειρά βραδιά  "Side by Side" αφιερωμένη σε ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, όπoυ η παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Κορυφαίοι γαστρονόμοι, φίλοι και συνεργάτες του ομίλου Electra Hotels & Resorts, καθώς και μερικοί από τους πιο επιδραστικούς food bloggers της Αθήνας, έδωσαν το παρόν απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία, που συνδύασε την υψηλή γαστρονομία με τις ρίζες της ελληνικής κουζίνας.

Αυτή τη φορά οι resident chefs του zohós, Σάκης Βενέτης, Executive Chef Electra Hotels Resorts Group και Χάρης Αντωνόπουλος, Chef de Cuisine zohόs, φιλοξένησαν τον κορυφαίο chef Δημοσθένη Μπαλόπουλο, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας έχοντας αφήσει το στίγμα του σε πολλά κορυφαία εστιατόρια του κόσμου όπως το "Nobu Matsuhisa", στην ομάδα του Heston Blumenthal στο εστιατόριο “Dinner”, στο “Maaemo" του Όσλο, στο "Fat Duck”, στο "Calypso" του ξενοδοχείου Elounda Peninsula στην Κρήτη, στο "Ocean Restaurant" του Daios Cove, αλλά και στο Nolan ως Sous Chef πλάι στον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ στο ενεργητικό του μετρά 2 Χρυσούς Σκούφους, 3 αστέρια FNL και πολλές ακόμη διακρίσεις. Οι τρεις chefs, δημιούργησαν μαζί ένα pop-up μενού γεμάτο αντιθέσεις, φρεσκάδα και ελληνικές επιρροές, συνοδευόμενα από εκλεκτά κρασιά.

Το "Side by Side" είναι ένα γαστρονομικό concept που ενσωματώνει την τέχνη της μαγειρικής με την εμπειρία της απόλαυσης. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η έμφαση στην ομαδικότητα και την κοινή δημιουργία. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευτούν μοναδικά πιάτα, ενώ παράλληλα μαθαίνουν για τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους σεφ. Το περιβάλλον του zohós, διακοσμημένο με καταπράσινα φυτά και αρωματικά βότανα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που αναβαθμίζει την όλη εμπειρία, κάνοντας κάθε γεύμα μια ξεχωριστή γαστρονομική εξερεύνηση.

Η επόμενη βραδιά "Side by Side" στο εστιατόριο zohós θα πραγματοποιηθεί 12 Ιουνίου. Staytuned, σύντομα θα ακολουθήσει η αποκάλυψη του επόμενου guestchef!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ