Market

Εκδόσεις Lebee: Θες να γίνεις ο δημιουργός του επόμενου παιδικού παραμυθιού που θα αγαπηθεί από τους μικρούς μας φίλους;

Τώρα μπορείς να γίνεις οδημιουργός των επόμενων παιδικών παραμυθιών που θα συντροφεύσουν τον γεμάτο όνειρα κόσμο των παιδιών.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lebee

Εκδόσεις Lebee: Τώρα μπορείς  να γίνεις ο δημιουργός των επόμενων παιδικών παραμυθιών που θα συντροφεύσουν τον γεμάτο όνειρα κόσμο των παιδιών. 

Αν θέλεις να ασχοληθείς με τον κόσμο της συγγραφής ο Διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» από τις εκδόσεις Lebee είναι η ιδανική ευκαιρία για να ζωντανέψεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου!

Οι εκδόσεις Lebee παρουσιάζουν το Διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού «Χρυσές Μέλισσες» που απευθύνεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά που βρίσκονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάρε χαρτί και μολύβι και μέχριτις 4 Ιουνίου 2024 μπορείς να καταθέσεις εδώ το δικό σου παραμύθι που μπορεί να διακριθεί, αφού περάσει από την αξιολόγηση της έγκριτης κριτικής επιτροπής.

Για τους ενήλικες επαγγελματίες ή επίδοξους συγγραφείς παραμυθιού η θεματική είναι ελεύθερη ενώ για τους νέους ηλικίας 8-17 ετών το θέμα θα πρέπει να σχετίζεται με το Περιβάλλον – Επικονίαση – Μέλισσα, ώστε με τη δική τους ματιά να αναδείξουν τη σημασία της φύσης και του περιβάλλοντος μέσα από τη μαγεία των λέξεων.

Οι 10 καλύτερες ιστορίες από κάθε κατηγορίαθα κερδίσουν μοναδικά έπαθλα

Οι 3 πρώτοι νικητές της κατηγορίας ενηλίκων θα κερδίσουν μοναδικά οφέλη ο καθένας πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων να αναδείξουν τη συγγραφική τους προσπάθεια. Στην κατηγορία ανηλίκων, θα δοθεί το Βραβείο «Χρυσό Μελισσάκι», όπου ο νικητής ή η νικήτρια θα επιβραβευτεί για το έργο του.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσοτέρων από τους συμμετέχοντες η διοργάνωση έχει προβλέψει πλούσια δώρα για όσους καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τη δεκάδα.

Οι εκδόσεις Lebee μέσα από τον εν λόγω Διαγωνισμό επιθυμούν να αναδείξουν αξιόλογες συγγραφικές προσπάθειες, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν πρακτικά στη νέα γενιά. Για αυτό, έχουν επιλέξει να διαθέσουν μέρος των εσόδων του Διαγωνισμού στο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Μαζί για το Παιδί», στηρίζοντας τα όνειρα παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Η κριτική επιτροπή που θα κληθεί να αναδείξει τα καλύτερα παραμύθια αποτελείται από επαγγελματίες που είναι αναγνωρισμένοι στον κλάδο:

  • Μάρω Θεοδωράκη – Συγγραφέας
  • Αναστασία Κορινθίου – Συγγραφέας
  • Γιώργος Δ. Λεμπέσης – Εκδότης & Συγγραφέας
  • Θράσος Καμινάκης – Συγγραφέας, Ιδιοκτήτης Μικρού Πολυτεχνείου
  • Μέλος του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ
  • Φραντσέσκα Αλεξοπούλου – Συγγραφέας και μέλος του ΔΣ στη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά
  • Ελένη Νικολέλη – Βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις

Ο Διαγωνισμός «Χρυσές Μέλισσες» είναι η ευκαιρία σου να συνδεθείς με τον κόσμο της συγγραφής. Δήλωσε συμμετοχή στο Διαγωνισμό εύκολα και γρήγορα και γίνε ο επόμενος συγγραφέας παιδικού παραμυθιού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ