Market

Η AVIN αναδεικνύει την ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια

Από τη διύλιση μέχρι και το πρατήριο οι καταναλωτές της AVIN μπορούν να είναι σίγουροι κάθε μέρα για την ποιότητα των καυσίμων που χρησιμοποιούν στα οχήματά τους

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
avin-κινητη_μοναδα

Η AVIN αναδεικνύει την ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια - Από τη διύλιση μέχρι και το πρατήριο οι καταναλωτές της AVIN μπορούν να είναι σίγουροι κάθε μέρα για την ποιότητα των καυσίμων που χρησιμοποιούν στα οχήματά τους

Η AVIN εστιάζει στην ποιότητα των καυσίμων μέσα από τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια και αναδεικνύει όλες τις διαδικασίες και ελέγχους που πραγματοποιεί στα καύσιμα, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας. Από τη διύλιση μέχρι και το πρατήριο οι καταναλωτές της AVIN μπορούν να είναι σίγουροι κάθε μέρα για την ποιότητα των καυσίμων που χρησιμοποιούν στα οχήματά τους.

Η AVIN, μέλος του Ομίλου Motor Oil, ακολουθεί πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου στα τρία βασικά σημεία της εφοδιαστικής της αλυσίδας, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι τα καύσιμά της είναι αρίστης ποιότητας.

Ξεκινώντας από τη διύλιση και πριν από τη μεταφορά των καυσίμων στα πρατήρια, η AVIN κατοχυρώνει ότι τα καύσιμα έχουν ελεγχθεί 100% στις υπερσύγχρονες υποδομές των διυλιστηρίων του κορυφαίου ενεργειακού Ομίλου Motor Oil.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του Ομίλου, η AVIN προμηθεύει την αγορά με καύσιμα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, η εταιρεία με το πρόγραμμα της κινητής μονάδας ποιοτικού ελέγχουπου πραγματοποιεί στα πρατήρια και με περισσότερους από 4000 ελέγχους ετησίως, επιτυγχάνει την άριστη ποιότητα. Τέλος, η AVIN πιστοποιεί την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων μέσω της ηλεκτρονικής σφράγισης των βυτίων.

Οι πελάτες της AVIN μπορούν να εμπιστεύονται το γεγονός ότι η εταιρεία κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να παρέχει καλά καύσιμα, πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους και προγράμματα ποιοτικού ελέγχου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ