Market

H Οικονομική Ολυμπιάδα 2024 και ο Manolo καλούν μαθητές Λυκείου να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
key_visual_οικονομικη_ολυμπιαδα

Οικονομική Ολυμπιάδα 2024: Ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων που προάγει τον οικονομικό εγγραμματισμό και έχει ως φωτεινό ambassador τον Εμμανουήλ Καραλή, τον δημοφιλέστατο πρωταθλητή του επί κοντώ.

«Κάνε κι εσύ το δικό σου άλμα. Τα όνειρα δεν έχουν πήχη!»: με αυτόν τον ενθουσιώδη τρόπο, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Instagramκαι TikTok, o Manolo, το γελαστό παιδί του ελληνικού στίβου, κάνει ένα διάλειμμα από την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και προτρέπει μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα να κάνουν τις δικές τους θεαματικές επιδόσεις στο μάθημα των Οικονομικών, δηλώντας συμμετοχή στην Οικονομική Ολυμπιάδα 2024.

Ο Manolo εμπνέει!

Ως φωτεινός ambassador του φιλόδοξου εγχειρήματος που προάγει τον οικονομικό εγγραμματισμό, ο Εμμανουήλ Καραλής εμπνέει μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους, να σπάσουν το ρεκόρ συμμετοχής. Το μάθημα των οικονομικών με μαθηματικήακρίβεια θα αποδειχτεί χρήσιμο στη μετέπειτα πορεία αυτών των παιδιών, όποια και αν είναι η επαγγελματική πορεία που θα επιλέξουν.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα περιλαμβάνει τρία συναρπαστικά στάδια, τον Σχολικό Γύρο, τον Περιφερειακό Αγώνα και τον Τελικό. Ο Σχολικός Γύρος ξεκινά στα μέσα Μαρτίου. Τα κίνητρα για τη συμμετοχή όσο περισσότερων σχολείων στην Οικονομική Ολυμπιάδα 2024 είναι πολλά και δελεαστικά.

Στον Σχολικό Γύρο θα προκρίνεται ένα παιδί ανά τάξη, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες διάκρισης και το κίνητρο συμμετοχής.

Στόχος το ρεκόρ συμμετοχών!

Η επιβράβευση των συμμετεχόντων ξεκινά πολύ πριν από τον Τελικό και τα σημαντικά οικονομικά βραβεία, με πολλές ενδιάμεσες εκπλήξεις. Οι διακριθέντες/θείσες μαθητές/τριες στους Περιφερειακούς Αγώνες, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία, μετά από κλήρωση, να παρακολουθήσουν από κοντά την αθλητική διοργάνωση FlyOlympia, που φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 16/6/24. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ταξιδιωτικά έξοδα των παιδιών από την περιφέρειακαλύπτονται από τη διοργάνωση, κάνοντας προσβάσιμο το όνειρο κάθε παιδιού να βρεθεί κοντά σε έναν αθλητή πρότυπο.

Στο ιστορικό στάδιο της Αθήνας, τα τυχερά παιδιά που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον δημοφιλέστατο Manolo, στο πλαίσιο της δικής του προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής και εμψυχωτικός ambassador της Οικονομικής Ολυμπιάδας 2024, θα ενθαρρύνει τα παιδιά για το επόμενο κρίσιμο βήμα, τον Τελικό Γύρο.

Ο τελικός στην έδρα μας!

Η Εθνική Ομάδα, που θα μας εκπροσωπήσει στον Διεθνή Διαγωνισμό, θα συμμετάσχει σε πενθήμερο summercamp προετοιμασίας, ενώ η διεξαγωγή του, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία – με άλλα λόγια θα παίξουμε στην έδρα μας-, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Έφτασε η ώρα για τους Ολυμπιονίκες των Οικονομικών! Mαθητές-αθλητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα καλούνται να κατεβάσουν ομάδα, μαζί με τους καθηγητές-προπονητές τους! Ένα από τα πιο θετικά μηνύματα της εκπαίδευσης έρχεται από ένα από τα πιο χρήσιμα μαθήματα, μετατρέποντας τα σχολικά θρανία σε συναρπαστικό στίβο!

Χορηγοί της καμπάνιας για την Οικονομική Ολυμπιάδα 2024 είναι οι εταιρίες Streem Global, ELLA Resorts και Inventio.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ