Market

«Champs Academies»: Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Campeón Gaming για τη στήριξη της Νέας Γενιάς & του Αθλητισμού

Ένα ολιστικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση νέων αθλητών και την ενίσχυση 4 Ακαδημιών Μπάσκετ

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
logo_png

«Champs Academies»: Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Campeón Gaming για τη στήριξη της Νέας Γενιάς & του Αθλητισμού - Ένα ολιστικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση νέων αθλητών και την ενίσχυση  4 Ακαδημιών Μπάσκετ

Η Campeón Gaming, πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη της Νέας Γενιάς και του Αθλητισμού, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Champs Academies». Μία συναρπαστική πρωτοβουλία που απευθύνεται στις Ακαδημίες των Α.Ο. Τρίτων, Ακαδημίας Μπάσκετ Α.Σ. Παπάγου, Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ, και Ακαδημία 10A, δίνοντας μια νέα δυναμική στον κόσμο του αθλητισμού.

1

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος «Champs Go Camps», ενός μπασκετικού camp 2 εβδομάδων για τους 100 νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Α.Ο. Τρίτωνα, και σε συνέχεια της χορηγίας της Ομάδας και των Ακαδημιών της, η Campeón Gaming συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στην ενδυνάμωση της Νέας Γενιάς και του Αθλητισμού με τη νέα πρωτοβουλία «Champs Academies». Μέσω αυτού του προγράμματος, πέρα από την οικονομική υποστήριξη των 4 Ακαδημιών Μπάσκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προωθεί την ολιστική ανάπτυξη των νέων και τον θετικό αντίκτυπο του αθλητισμού στη ζωή τους.

“Champs Academies” by Campeón

Το πρόγραμμα «Champs Academies» περιλαμβάνει 3 στοχευμένες δράσεις, που πλαισιώνουν τους νέους αθλητές, τους προπονητές, και τις οικογένειές τους, με στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση και προσωπική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν δράσεις για τα διάφορα ηλικιακά group των Αθλητών των Ακαδημιών. Ειδικότερα, θα διεξαχθούν Workshops για τους νέους αθλητές και τους προπονητές τους, σε συνεργασία με Αθλητικό Ψυχολόγο, Team-Building δραστηριότητες για τα παιδιά και τους γονείς τους για την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων τους, και ένα Basketball Camp προσφέροντας μία καθηλωτική αθλητική εμπειρία.

2

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της Νέας Γενιάς και του Αθλητισμού, καθώς και η ενίσχυση των Μπασκετικών Ακαδημιών. Με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη, το πρόγραμμα «Champs Academies» υπογραμμίζει αξίες όπως η αυτοπεποίθηση, ο συναγωνισμός, η ανθεκτικότητα, η συνεργασία, και ο σεβασμός. Δράσεις και Workshops προσαρμοσμένα στις ηλικιακές ομάδες των αθλητών αναδεικνύουν την ολοκληρωμένη προσέγγιση του προγράμματος.

3

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος «Champs Academies», προσκαλώντας εκπροσώπους των 4 Ακαδημιών Μπάσκετ και αθλητές τους, να παρευρεθούν και να ανέβουν στο βήμα, για να μιλήσουν για την πρωτοβουλία της Campeón Gaming. Στην εκδήλωση, επίσης, παρευρέθηκαν παλαίμαχοι διεθνείς καλαθοσφαιριστές, όπως ο Γιώργος Καλαϊτζής, Γενικός Διευθυντής Αντρικής Ομάδας Μπάσκετ Α.Σ. Παπάγου, και ο Νίκος Χατζηβρέττας, Πρόεδρος και Εμπνευστής της Ακαδημίας 10Α, καθώς και στελέχη των ΑκαδημιώνΑ.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και Α.Ο. Τρίτωνα, εκδηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για το πρόγραμμα.

4

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος και την παρουσίαση του επίσημου λογοτύπου, τα παιδιά των 4 Ακαδημιών έλαβαν ένα ιδιαίτερο δώρο. Ένα βιβλίο, το οποίο πραγματεύεται το θέμα της δυσλεξίας, αγγίζοντας την έννοια της διαφορετικότητας, μια έννοια αρκετά σημαντική για την Campeón Gaming, που αγκαλιάζει με κάθε της κίνηση.

5

Ο Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της Campeόn Gaming, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα: «Για το 2023-2024, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να σχεδιάσουμε ένα ολιστικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο θα ενισχύσουμε 4 Μπασκετικές Ακαδημίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, δεν σταματάμε εκεί, αλλά διαμορφώνουμε και δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος, οι οποίες αγκαλιάζουν τα ίδια τα παιδιά, τους προπονητές και τις οικογένειές τους, βοηθώντας ολιστικά στην ενδυνάμωσή τους, εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε περήφανοι, καθώς η Νέα Γενιά και ο Αθλητισμός αποτελούν σημαντικό πυλώνα της CSR στρατηγικής μας ως προς τη διαμόρφωση προγραμμάτων με αντίκτυπο στην κοινωνία».

Μάθετε περισσότερα στο: https://campeongaming.com/champs-academies-el/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ