Market

Δημοφιλείς youtubers εξερευνούν τις εντυπωσιακές LG ULTRAGEAR™ OLED οθόνες

Οι κορυφαίες OLED οθόνες της LG επιβραβεύτηκαν από gaming experts - Youtubers

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27gr95qe

Δημοφιλείς youtubers εξερευνούν τις εντυπωσιακές LG  ULTRAGEAR™ OLED οθόνες - Οι κορυφαίες OLED οθόνες της LG επιβραβεύτηκαν από gaming experts - Youtubers.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), πρωτοπόρο στην τεχνολογία οθονών αιχμής, έφερε σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του gaming με την κυκλοφορία των νέων της UltraGear™ OLED οθονών, των μοντέλων 27GR95QE και 45GR95QE. Σε μια μοναδική συνεργασία, τρεις γνωστοί YouTubers, οι PanosDentGames, TechItSerious και LegitGamingGR, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτές τις εξαιρετικές οθόνες.   

Ο PanosDentGames, γνωστός για την απαιτητική του ματιά στον gaming εξοπλισμό, εντυπωσιάστηκε από την επαναστατική κυρτή OLED οθόνη 45 ιντσών με καμπυλότητα 800R. Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο gaming οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 0,03 ms (GtG). Η ασυναγώνιστη αντίθεση και η απόδοση του μαύρου χρώματος τον καθήλωσαν. Ο PanosDentGames αναφέρθηκε στην ενσωμάτωση του HDR 10 και της τεχνολογίας NVIDIA® G-SYNC®, σημειώνοντας τον καθοριστικό τους ρόλο στην παροχή απρόσκοπτων και χωρίς αλλοιώσεις ανταγωνιστικών εμπειριών gaming. Αφού έπαιξε το αγαπημένο του και απαιτητικό Forza Horizon 4, έμεινε έκπληκτος με τον τρόπο που η οθόνη έκανε την εμπειρία του παιχνιδιού να μοιάζει απίστευτα ρεαλιστική. Επιπλέον, το μοντέλο 45GR95QE διαθέτει έξοδο ακουστικών DTS για μια μοναδική εμπειρία ήχου, κερδίζοντας την απόλυτη βαθμολογία 10/10 από το PanosDentGames.

Οι TechItSerious ασχολήθηκαν διεξοδικά με το μοντέλο 27GR95QE, διαβεβαιώνοντας ότι το μέλλον των gaming οθονών βρίσκεται στα OLED panels. Το αναλυτικό τους review ανέδειξε τον εργονομικό σχεδιασμό της οθόνης, που διαθέτει ρυθμίσεις ύψους, κλίσης και κάθετης περιστροφής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της εργονομίας στην οθόνη. Η ενσωμάτωση θυρών HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4 ανοίγει νέες δυνατότητες για μέγιστες αναλύσεις. Ο ολοζώντανος ρεαλισμός της τεχνολογίας OLED τους προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθώς χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση δεν υπάρχει ίχνος αντανάκλασης στην οθόνη που να διαταράσσει την εμπειρία. Επίσης, επιβράβευσαν την ομαλή απόδοση της οθόνης και την απεικόνιση χωρίς ghosting σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, γεγονός που οφείλεται στον γρήγορο χρόνο απόκρισης. Οι TechItSerious επισήμαναν τη δυνατότητα του LG Calibration Studio να προσαρμόζει την οθόνη στις ατομικές προτιμήσεις και τη λειτουργία OLED Gear για την αποφυγή burn-in. Τέλος, αναγνώρισαν το ρόλο του Black Stabilizer στην ενίσχυση της σκοτεινής ατμόσφαιρας των παιχνιδιών, καθιστώντας την ιδανική για τους λάτρεις των horror games.

Ο LegitGamingGR δοκίμασε επίσης την UltraGear™ OLED οθόνη 27'' και συμφώνησε με τον ενθουσιασμό των προηγούμενων Youtubers. Τόνισε την εξαιρετική αναλογία αντίθεσης 1.500.000:1 της οθόνης, ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, καθώς ανεβάζει την αντίθεση και αποδίδει πραγματικό μαύρο. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την ανάλυση 2560 x 1440, ικανοποίησε τις αισθητικές του προτιμήσεις. Στην πρώτη του συνάντηση με μια OLED οθόνη, ο Legit Gaming GR γοητεύτηκε από τα εντυπωσιακά χρώματα και το βαθύ μαύρο, προσδίδοντας ένα επιπλέον επίπεδο αυθεντικότητας στις gaming εμπειρίες.

Οι OLED οθόνες της LG Business Solutions, όπως επιβεβαιώθηκε από τους δημοφιλείς YouTubers, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στον κόσμο του gaming. Με απαράμιλλα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία OLED, ο γρήγορος χρόνος απόκρισης και η εκπληκτική αναλογία αντίθεσης, η LG φέρνει επανάσταση στην εμπειρία του gaming για τους λάτρεις του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες μπορούν πλέον να βυθίζονται σε κόσμους που είναι πιο ρεαλιστικοί και συναρπαστικοί από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions και τις καινοτόμες gaming OLED οθόνες, επισκεφθείτε την https://www.lg.com/gr/othones. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ