Market

Αγγελική Αγγελίδη: Η Ελλάδα στη Βουλή της Κορέας

Έχει πάρει αξιοσημείωτη θέση στο χρηματιστήριο τέχνης της Κορέας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aggalidi

Αγγελική Αγγελίδη: Μια αξιόλογη καλλιτέχνιδα με εντυπωσιακή πορεία κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο της και να πάρει αξιοσημείωτη θέση στο χρηματιστήριο τέχνης της Κορέας, κάνοντας περήφανη τη χώρα μας!

Η Αγγελική Αγγελίδη, η οποία με το ταλέντο και την απόλυτη στοχοπροσήλωση της κατάφερε να γίνει γρήγορα γνωστή σε Ελλάδα, Ευρώπη και Κορέα, κάνει το επόμενο άλμα της να εκθέσει αυτή την φορά τις παράλληλες αξίες «parallel values» των δυο χωρών, στο κοινοβούλιο της Κορέας, μεταφέροντας το «Εuropa» με τις ιστορικές στιγμές της χώρας μας σε συνδιασμό με τον πόλεμο της Ασιατικής Χερσονήσου, ο οποίος εκτυλίχθηκε στον 38ο παράλληλο των συνόρων Νοτίου και Βορείου Κορέας και στον οποίο έπαιξε σημαντικό συμμαχικό ρόλο η Ελλάδα!

2

Η έκθεση θεωρείται μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της συγκεκριμένης χώρας και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας εκεί! Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου στην Σεούλ, στα πλαίσια των 70 χρόνων της Ελληνοκορεατικής φιλίας, με την συμμετοχή της Κορεατικής Κυβέρνησης!

3

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ