Market

International Pasta Day: μια μέρα που γιορτάζεται πλέον μόνο με Mailo’s!

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικού και πού θα μπορούσε καλύτερα να γιορταστεί, από τα Mailo’s The Pasta Project!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_8181

International Pasta Day: μια μέρα που γιορτάζεται πλέον μόνο με Mailo’s! - Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικού και πού θα μπορούσε καλύτερα να γιορταστεί, από τα Mailo’s The Pasta Project! 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών συνδυάστηκε με τα Mailo’s The Pasta Project32 καταστήματα, χιλιάδες pasta lovers, χιλιάδες δωρεάν λαχταριστές φρέσκιες μακαρονάδες! 

dsc09724

Η 25η Οκτωβρίου ήταν μια μέρα γεμάτη γεύση και χαμόγελα, αφού χιλιάδες καταναλωτές δέχτηκαν ένα μεγάλο ευχαριστώ από την αγαπημένη αλυσίδα street food pasta για τη στήριξή τους από το 2019 έως και σήμερα. Μια ημέρα αφιερωμένη στην pasta και μια ολόκληρη ώρα αφιερωμένη από τα Mailo’s στους fans, προσφέροντάς τους εντελώς δωρεάν μακαρονάδες - το αγαπημένο τους ποιοτικό φρέσκο ζυμαρικό στις πιο νόστιμες φρέσκες σάλτσες της επιλογής τους. 

Τα Mailos σε Ελλάδα και Κύπρο προσκάλεσαν τους απανταχού μακαρονάδες στο απόλυτο γευστικό party και είχαν την τιμή να υποδεχτούν μεταξύ 19:00-20:00 χιλιάδες επισκέπτες. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλείστηκαν από λάτρεις του ζυμαρικού που επέλεξαν να χαρούν την ημέρα με parmesan chicken, truffle mushroom, beef ragu και όλες τις αγαπημένες τους Mailos μακαρονάδες.

img_8460

Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε η δυναμική προσέλευση του κόσμου στα καταστήματα του δικτύου κατά την ώρα της προωθητικής ενέργειας, περιμένοντας υπομονετικά σε ουρές πολλών μέτρων για να απολαύσουν τις Mailoσυνταγές. Ωστόσο, τα Mailos The Pasta Project δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο, καθώς φρόντισαν ακόμη και όσοι δεν πρόλαβαν να είναι «στην ώρα τους» να επωφεληθούν από εκπτώσεις για τις επόμενες παραγγελίες τους.

dsc09727

Με τον χαρακτήρα της ημέρας, λοιπόν, να ταυτίζεται άρρηκτα με τα Mailos The Pasta Project, δικαίως δημιουργείται ένας ετήσιος θεσμός και ευκαιρία συνάντησης όλων των pasta lovers στα πιο hotspots της πόλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ