Market

Country & Western BBQ στην Αθήνα από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpks9002

 Country & Western BBQ στην Αθήνα από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανή country μουσική και να γευτούν το καλύτερο bbq μενού.

Με μία διαδρομή 119 χρόνων, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Παρέχει ανώτερη γενική και τεχνική εκπαίδευση, βασισμένη στις σπουδές του Περιβάλλοντος, της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Γεωργίας και των Βιοεπιστημών για νέους και ενήλικες.

Επίσης, διαθέτει το ιστορικότερο Πρόγραμμα Υποτροφιών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και σπουδαστές να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Προγράμματος, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και τα μέλη της Ομάδας Φίλων της στην Αθήνα, διοργανώνουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Country& Western Barbecue» το μεσημέρι της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.

save_the_date_eλληνικα

Θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Athens Tennis Club) και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανή country μουσική και να γευτούν το καλύτερο bbq μενού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ