Market

tike! Athens: Ο ναός των sneakers έφτασε στην Αθήνα

Θα βρείτε limited edition συλλογές από Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse, Asics και Saucony

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
το εσωτερικό του καταστήματος tike!

Άνοιξε το νέο sneaker store, tike!, στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του νέου sneaker store tike!, που έκανε πρόσφατα απόβαση και στην Αθήνα, σε μια βραδιά που απογειώθηκε από το εκρηκτικό live του Mente Fuerte και το DJ show του Display DeeJay και με όλους τους sneakerheads να δίνουν το παρόν.

ο Mente Fuerte τραγουδά

Το tike! Athens άνοιξε στην οδό Μητροπόλεως 7Β στο Σύνταγμα, με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει στο Βελιγράδι.

Μας συστήνεται ως The Sneaker Temple γιατί είναι το μοναδικό κατάστημα με limited edition συλλογές από Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Converse, Asics & Saucony και ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της streetwear σκηνής.

το πάρτι του tike! sneaker store στην Αθήνα

Το tike! πρεσβεύει την Παγκόσμια street culture και το cult πνεύμα του Βελιγραδίου όπου πρωτοξεκίνησε το urban lifestyle. Πιστό στην κοινότητα των sneaker lovers αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της φιλοσοφίας αυτής και σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία shopping με τα κορυφαία brands του είδους που θα ολοκληρώσουν το street style σου και θα σε συντροφεύσουν στις περιπλανήσεις σου στην πόλη δίνοντας την απαραίτητη πινελιά στο προσωπικό σου στυλ που θα κάνει τη διαφορά.

Πληροφορίες

Μητροπόλεως 7Β, Σύνταγμα, ΙστοσελίδαInstagramFacebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ