Market

Το Bufala Gelato έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

H αγαπημένη gelateria με το απολαυστικό παγωτό από βουβαλίσιο γάλα

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_2275

Bufala Gelato: H πιο Bufalicious Εμπειρία τώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους.

Είσαι στη Θεσσαλονίκη; Λατρεύεις το παγωτό; Επιβάλλεται να ζήσεις την απόλυτη αμαρτία με φρέσκο παγωτό ημέρας! Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο! Το BufalaGelato, η αγαπημένη gelateria με το απολαυστικό παγωτό από βουβαλίσιο γάλα, έφτασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ετοιμάσου για μια BUFALICIOUS εμπειρία γεμάτη φρεσκάδα, απόλαυση και ατελείωτη διασκέδαση!

img_2158

Τι θα βρεις σε ένα κατάστημα Bufala Gelato;

Ο star, o πρωταγωνιστής, δεν είναι άλλος από το λαχταριστό Made Today παγωτό! Φαντάσου ένα κρεμώδες, ανάλαφρο, ονειρεμένο gelato που παρασκευάζεται καθημερινά στο Gelo Lab του κάθε καταστήματος, που κάνει τους γευστικούς σας κάλυκες να χορεύουν από απόλαυση. Γεύσεις όπως το κλασσικό NY Cheese Cake, η λαχταριστή Βέλγικη σοκολάτα, το «δεν έχω λόγια» Reesee’s Penautbutter και το δροσερό Green Apple Sorbet σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις. TIP: Επέλεξε φρεσκοψημένο χειροποίητο χωνάκι … θα με θυμηθείς!

Μπορείς βέβαια να το ξεκουράσεις πάνω σε bubble βάφλα, pancakes ή κρέπα, για να μην σου ξεφύγει ούτε σταγόνα. Και μην ανησυχείς, τα ORIGINAL, τα πιο legendary Buffle Cones έρχονται μαζί σου στη βόλτα με όλα τα toppings για on the go εμπειρία σε κάθε μπουκιά!

img_2258

Στην Πλατεία Αριστοτέλους το Bufala Gelato αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι του στο Crêpe Factory, όπου ετοιμάζει λυγερόκορμες γλυκές και αλμυρές κρέπες, με τα πιο προσεγμένα υλικά, στους πιο απίθανους συνδυασμούς, δικούς του ή δικούς σου! Πάρε την κρέπα σου είτε takeaway, είτε στον πιο φιλόξενο lounge χώρο της πόλης, ένα σαλόνι μέσα στην αγαπημένη μας πλατεία και συνόδευσε με χυμούς, milkshakes, spritzs & cocktails.

img_2047

EXTRA, το νέο brunch point της πόλης που είναι πλέον γεγονός! Δεν πειράζει που έκανες skip το πρωινό σου, άλλωστε στη Θεσσαλονίκη όλα πάνε λίγο πιο αργά… και οδηγούν στην απίστευτη εμπειρία του Bufala Brunch. Συνταγές γνώριμες αλλά και εμπνευσμένες, με την πινελιά και τη σφραγίδα του Bufala δημιουργούν ένα legend γεύμα που δε θα θέλεις να τελειώσει.

Το είπαμε… η πιο Bufalicious Εμπειρία τώρα στη καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Πλατεία Αριστοτέλους 4

Ανακάλυψε την BufalaLand :

Αθήνα: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη | Θεσσαλονίκη, Πλ. Αριστοτέλους, Θέρμη | Χαλκιδική, Miraggio Thermal Spa Resort και σε Πάτρα & Ρόδο! Σε περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι στις γλυκές γεύσεις

MADE for FUN #BufalaLovers! http://bufalagelato.com/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ