Market

David Guetta: ένα αξέχαστο συναυλιακό party με την Grey Goose super premium vodka

H κορύφωση του φετινού καλοκαιριού!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
primer_festival_1

Μια δυναμική μουσική βραδιά στον απόηχο του καλοκαιριού, με πρωταγωνιστή τον David Guetta και την Grey Goose super premium vodka!

Το διαρκές party με πρωταγωνιστή την Grey Goose super premium vodka, ένα circuit από one-of-a-kind μουσικά ραντεβού μέσα στο 2023, που ξεκίνησε τον Απρίλιο με τη μοναδική εμφάνιση του Black Coffee και συνεχίστηκε με την εκρηκτική Peggy Gou τον Ιούλιο, κορυφώθηκε την περασμένη Κυριακή με το αξέχαστο συναυλιακό party που έδωσε ο αδιαμφισβήτητος σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής David Guetta, στα πλαίσια του Primer Festival. Μια δυναμική μουσική βραδιά στον απόηχο του καλοκαιριού, που από εκείνο το βράδυ συζητάει όλη η Αθήνα!

 Ο διάσημος DJ που εδώ και δεκαετίες παραμένει αξεπέραστος, ενώνοντας κοινά όλων των ηλικιών με την ανεπανάληπτη ενέργειά του, ενθουσίασε και αυτή τη φορά τους πάνω από 20,000 fanτης ηλεκτρονικής μουσικής, που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το καταπληκτικό sold-outliveστην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, παρέα με την Grey Goose, την απόλυτα party premium vodka.

 Με party mood αντίστοιχο με τους κορυφαίους premium προορισμούς του κόσμου, όπως η Ibiza, η Tulum, το Μαϊάμι και η Μύκονος, το πιο δυναμικό κοινό της πόλης έζησε μια ανεπανάληπτη βραδιά, με τη γαλλικής προέλευσης Grey Goose premium vodka ναδίνει το απόλυτο coolvibe στο VIP section, απογειώνοντας την εμπειρία.

Μέχρι την επόμενη φορά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ