Market

Ζown: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για αληθινές γνωριμίες στην πραγματική ζωή

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο αληθινές γνωριμίες και νέες φιλίες

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zown_main_3

Ζown: Έρχεται στην Αθήνα για να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους στην πραγματική ζωή.

Στην πολυσύχναστη πόλη μας, είμαστε περιτριγυρισμένοι από ενδιαφέροντα άτομα κάθε μέρα, αλλά πόσα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πραγματικά; 

promo_picture

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο αληθινές γνωριμίες και νέες φιλίες, μιας και μια νέα πλατφόρμα, το Zown, έρχεται στην Αθήνα για να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους στην πραγματική ζωή.

 Πώς λειτουργεί το Zown

Το Zown είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί άμεσες, πραγματικές συνδέσεις. Πρόκειται για ένα εργαλείο που βοηθά τους χρήστες να έρθουν σε επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο ίδιο μέρος ή στην ίδια περιοχή, εντός ακτίνας 500 μέτρων. Κάνεις τη σύνδεση και έχεις 30 συναρπαστικά λεπτά για online chatting με σκοπό να κανονιστεί μια συνάντηση. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις άτομα κοντά σου!

 Με το Zown, βάζουμε τέρμα στις πρώτες αμήχανες στιγμές που νιώθουμε όταν θέλουμε να κάνουμε μία γνωριμία. Πόσες φορές έχουμε αισθανθεί ότι θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον αλλά δεν βρίσκουμε το θάρρος να το κάνουμε;  Το πρόβλημα αυτό λύνεται, γιατί η πλατφόρμα είναι αυτή που μας βοηθάει να κάνουμε το πρώτο «βήμα» και να μας φέρει πιο κοντά, στο να γνωρίσουμε τον άλλον, να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, να δημιουργήσουμε βαθιές σχέσεις και να μετατρέψουμε καθημερινές γνωριμίες σε αξέχαστες φιλίες ή και κάτι παραπάνω!

promo_picture_concept

Kαι βέβαια το Zown δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για ρομαντικές σχέσεις. Σκοπός του είναι να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε, για διάφορους λόγους, νέους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας. Ψάχνεις ένα νέο φίλο; Ψάχνεις παρέα για ένα πάρτι ή απλά για ένα καφέ; Το Zown μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης όπου πολλοί άνθρωποι βρίσκονται κοντά, όπως συναυλίες, πάρτι, παραλίες, εκδηλώσεις, συνέδρια και πανεπιστήμια.

 Σε ποιους απευθύνεται

Το Zown προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει το να κάνεις απλά online επαφές, εφόσον έχει σχεδιαστεί κυρίως για φοιτητές και νέους ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

 Φανταστείτε πως έχετε μόλις τελειώσει την εξέταση ενός μαθήματος και θέλετε να απολαύσετε έναν καφέ. Ανοίγετε το Zown και βρίσκετε έναν άλλο φοιτητή που μόλις έγραψε τα ίδια θέματα (και είναι έτοιμος να ξαναδώσει τον Σεπτέμβρη…). Συναντιέστε, και βυθίζεστε σε συζητήσεις για το πόσο δύσκολο ήταν το μάθημα, για τα προσωπικά σας σχέδια, συνειδητοποιείτε πως θα βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο μέρος για διακοπές! Χωρίς πίεση, χωρίς ψεύτικα προφίλ,  απλώς αυθεντικές, νέες γνωριμίες στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι η εγγύηση του Zown.

 Οι ιδρυτές του

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε από μια ελληνική ομάδα και πρώτο-λειτούργησε στο Άμστερνταμ με μεγάλη απήχηση. Τώρα, ήρθε στην Αθήνα!

Όραμά τους, να προωθήσουν έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται περισσότερο στην πραγματική ζωή.

"Παρατηρήσαμε πως μέσα σε άλλες γνωστές πλατφόρμες, ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις πραγματικές γνωριμίες. Ατελείωτο swiping, ατελείωτες online συζητήσεις, και τελικά, κανένα αποτέλεσμα," λέει ο Στάθης, ένας από τους ιδρυτές του Zown. "Στο Zown, στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια γέφυρα μεταξύ της ψηφιακής επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής, αφήνοντας πίσω τον κύκλο των chat που μένουν πάντα στα chat."

Μπείτε στη σελίδα www.zown.co, ή κατεβάστε απευθείας τη δωρεάν εφαρμογή https://onelink.to/zown, για να συμμετάσχετε στην κοινωνική επανάσταση της Αθήνας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ