Market

My Planet: Το 1ο eco-brand στην Ελλάδα που τόλμησε πριν 15 χρόνια να «ταρακουνήσει τα νερά»

Μέσα από το νέο της τηλεοπτικό σποτ μας υπενθυμίζει μια οικολογική κληρονομιά 15 ετών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
myplanet_15_χρονια_νεα__επετειακη_καμπανια__visual_

My Planet: Η ROLCO συνεχίζει να είναι ένα βήμα μπροστά και σχεδιάζει ενέργειες για το μέλλον με βιώσιμο και πράσινο πρόσημο.

Τα My Planet της εταιρείας ROLCO κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στην αγορά και το γιορτάζουν με νέα, επετειακή καμπάνια, η οποία υπενθυμίζει τις αξίες που το 1οeco-brand στην Ελλάδα πρεσβεύει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Την ξεκάθαρη οικολογική τοποθέτηση, αλλά και την εξέλιξη μιας ολοκληρωμένης σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών που έχουν στο DNA τους την προστασία και τον σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μετά.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ του brand μέσα από τα χαμογελαστά μάτια ενός μικρού παιδιού, πρόσωπα καθαρά και μια συναισθηματική αφήγηση, μας υπενθυμίζει μια οικολογική κληρονομιά 15 ετών που εξελίχθηκε μέσα και μαζί με την ελληνική κοινωνία και πως σήμερα είναι καθήκον όλων μας, πιο πολύ από ποτέ, να είμαστε μέρος αυτής της ανάγκης, αυτής της συμπεριφοράς, αυτής της συνήθειας που τα MyPlanet έχουν ονειρευτεί και υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια.

Τα My Planet δείχνουν τον δρόμο ξανά, ενισχύοντας συνεχώς τις συνθέσεις τους πάντα χωρίς βλαβερά χημικά και κατάλοιπα, προστατεύοντας φυσικά ό,τι αγαπάμε.

MyPlanet: Γιατί όλοι ξέρουμε πια τι αξία έχει να σκέφτεσαι …Planet.

Η ROLCO συνεχίζει να είναι ένα βήμα μπροστά και σχεδιάζει ενέργειες για το μέλλον με βιώσιμο και πράσινο πρόσημο, αποδεικνύοντας πως ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει μια καλύτερη και ασφαλή ζωή, ενώ όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

MyPlanet: Προστατεύει φυσικά ό,τι αγαπάς.

Λίγα Λόγια για το My Planet

Τα προϊόντα My Planet δημιουργήθηκαν το 2008 και αποτελούν μια ελληνική καινοτομία με στόχο τόσο την αποτελεσματική καθαριότητα, όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αρκετά μπροστά από την εποχή τους φέρουν τον τίτλο των πρώτων οικολογικών απορρυπαντικών με διεθνής προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας. Οι συνθέσεις μας περιέχουν ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, χωρίς σκληρά χημικά, πετροχημικά & χωρίς τη χρήση μικροπλαστικών. Πιστοί στις αξίες της βιωσιμότητας, με οικολογική και κοινωνική ευαισθησία φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ