Market

Yoga, Meditation & Hiking Retreat με την Άννα Ζώρζου, στο νέο Selina Kaminos Evia

Ένα μοναδικό retreat που συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την αρμονία και την προσωπική χαλάρωση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
selina_kaminos_web01

Η Selina προσφέρει μία μοναδική εμπειρία που συνδυάζει φύση, άσκηση και χαλάρωση σε έναν ιδιαίτερο προορισμό στο νέο Selina Kaminos Evia στη Λίμνη Ευβοίας, από 1-5 Απριλίου.

Η Selina, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών ανά τον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία στο νέο της προορισμό στη Λίμνη Ευβοίας, αλλάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο ταξιδιού και διαμονής.

Δίπλα στη θάλασσα και μέσα στο δάσος, το νέο Selina Kaminos Evia σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό retreat μέσα στη φύση, για να φροντίσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας, με τη διακεκριμένη yoga instructor & senior trainer, Άννα Ζώρζου.

post_main-invitationyoga__meditation___hiking_retreat

Το Yoga, Meditation & Hiking Retreat στο Selina Kaminos Evia θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βυθιστείτε στην αγνή ομορφιά και τη φυσικότητα του νησιού, με sessions yoga και διαλογισμού, πεζοπορίες και εκδρομές σε μερικές από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Εύβοιας, γραφικές περιπλανήσεις, σύνδεση με τη φύση, αλλά και προσωπικό χρόνο για χαλάρωση.

Σκοπός του retreat είναι να αφεθούν οι συμμετέχοντες στην ηρεμία και την “καθοδήγηση” της φύσης, να συνδεθούν με το φυσικό τοπίο που παραμένει ανέγγιχτο από τον μαζικό τουρισμό και, με το πέρασμα των ημερών, και να αναζητήσουν την εσωτερική ηρεμία και ομορφιά.

post_schedule_yoga__meditation___hiking_retreat
Το νέο Selina Kaminos Evia είναι διαθέσιμο για κρατήσεις στο selina.com
Οι πληροφορίες και οι κρατήσεις για το retreat γίνονται στο selinaevia.rezdy.com/541803/yoga-meditation-hiking-retreat 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ