Market

Η Teleperformance Greece φέρνει δώρα σε ευάλωτα παιδιά ως ένας διαφορετικός Άγιος Βασίλης

Μοίρασε δώρα, χαρά και χαμόγελα σε 157 παιδιά και 14 οργανώσεις

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
some_twitter-bazaar_4

H Teleperformance Greece μοίρασε δώρα, χαρά και χαμόγελα σε 157 παιδιά και 14 οργανώσεις.

Στην Ελλάδα έχουμε τον Άγιο Βασίλη, πνεύμα ανεπιφύλακτης αγάπης που σκέφτεται τα παιδιά τις ημέρες των γιορτών κι εκφράζει αυτήν του την αγάπη μοιράζοντας δώρα και χαρά. Ως ένας άλλος Άγιος Βασίλης, φέτος τα Χριστούγεννα, η Teleperformance Greece μοίρασε δώρα, χαρά και χαμόγελα σε 157 παιδιά και 14 οργανώσεις.

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων εορτών αποπνέει μαγεία και γενναιοδωρία και ευθυγραμμίζεται με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Teleperformance Greece, μιας εταιρείας που διακριτικά στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία και κοινωνία για πάνω από τρεις δεκαετίες. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με αίσθημα αλληλεγγύης, μοίρασε δωροκάρτες στα παιδιά του ορφανοτροφείου θηλέων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Χανίων «Άγιος Νεκτάριος», δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγοράσουν ρούχα ή αθλητικό εξοπλισμό της αρεσκείας τους. Μία κίνηση απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων, όπου τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν το δώρο τους.

some_twitter-bazaar_2

Ο χριστουγεννιάτικος «σάκος» της εταιρείας περιείχε και δώρα για μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονταν σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας. Γιατί, οι πράξεις αγάπης και τα δώρα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, σε παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται σε οικογενειακό περιβάλλον στις γιορτές.

Σταθερά προσανατολισμένη στην αξία του ανθρώπου και με γνώμονα την αλληλεγγύη και την προσφορά, φέτος τα Χριστούγεννα, η Teleperformance Greece υλοποίησε μια σειρά επιπλέον δράσεων κοινωνικής ευθύνης. Μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, στήριξε το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Make-A-Wish Ελλάδος, αλλά και τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη και το Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Κι επειδή οι ανθρώπινη σύνδεση και αγάπη είναι από τις πιο σημαντικές αξίες που μοιραζόμαστε τις γιορτές, εργαζόμενοι της Teleperformance Greece στόλισαν το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή των μικρών επισκεπτών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

some_fb-inst-bazaar-5

Τέτοιες στιγμές δημιουργούν θετικές μνήμες και συναισθήματα, και έχοντας αποδείξει έμπρακτα τη σημασία που δίνει στη αλληλεπίδραση και τη θετική εμπειρία όλων των ενδιαφερόμενων μερών, η Teleperformance Greece έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις για το υποστηρικτικό εργασιακό της περιβάλλον. Αποχαιρετώντας το 2022, η εταιρεία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ