Market

Gerber Organic for Baby: Ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τις καρδιές μαμάδων και μπαμπάδων

H No1 μάρκα βρεφικής διατροφής στον κόσμο* ήρθε στην Ελλάδα

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gerber

Τα ολοκληρωμένα Βιολογικά Βρεφικά Γεύματα Φαγητού της Gerber ήρθαν για να μείνουν, για χαρούμενα και χορτάτα μωρά. 

Η βιολογική σειρά βρεφικών γευμάτων GERBER organic for babyήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τις καρδιές μαμάδων και μπαμπάδων! Η σειρά αποτελείται από Βρεφικά Δημητριακά, Μπουκίτσες Δημητριακών, Βρεφικά Γεύματα Φαγητού και Φρουτοπουρέδες, όλα φτιαγμένα με συστατικά υψηλής ποιότητας, που στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, συμβάλλουν στην κάλυψη των  διατροφικών αναγκών των μωρών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Κάθε προϊόν της σειράς GERBER organic for baby, περνάει περισσότερους από 100 ποιοτικούς ελέγχους προτού φτάσει στους μικρούς μας φίλους και παράγεται με συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. ΧΩΡΙΣ προσθήκη ζάχαρης**, ΧΩΡΙΣ πρόσθετο αλάτι***, ΧΩΡΙΣ συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές**** είναι ιδανικά για μωρά έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο!

mpoukitses-dimitriakon-sinthesi_0

Τα Βρεφικά Δημητριακά συλλέγονται από βιολογικές καλλιέργειες ειδικά επιλεγμένες για βρέφη και είναι εμπλουτισμένα με ΣΙΔΗΡΟ που συμβάλλει στην ομαλή φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού, βιταμίνες και B1.

Τα ολοκληρωμένα Βρεφικά Γεύματα Φαγητού μαγειρεύονται στον ατμό και παρασκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά τους. Έτσι δεν χρειάζονται ψυγείο πριν το άνοιγμα και είναι έτοιμα για κατανάλωση στο σπίτι, στη βόλτα ή στο ταξίδι.

froutopouredes-sinthesi_1

Όταν έρθει η ώρα για ένα υγιεινό σνακ οι Μπουκίτσες Δημητριακών είναι η καλύτερη επιλογή. Με 86% δημητριακά και βιταμίνη Β1 θα γίνουν το αγαπημένο τους finger food που λιώνει εύκολα στο στόμα.

Χάρη στην πρακτική τους συσκευασία, οι Φρουτοπουρέδες πάνε παντού μαζί με την οικογένεια. Έτσι το μωρά δε χάνουν ποτέ το φρουτένιο τους γεύμα!

vrefika_dimitriaka_2_0

Σε ένα κόσμο που αλλάζει, η GERBER συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη:

  • Επανασχεδιάζοντας όλες τις συσκευασίες της ώστε να είναι ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες έως το 2025.
  • Χρησιμοποιώντας έως το 2025 σε όλα τα ιδιόκτητα εργοστάσια και κέντρα διανομής ηλεκτρική ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές.
  • Μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα με στόχο έως το 2050 να είναι μηδενικό.

Γιατί όταν ο πλανήτης είναι υγιής, το φαγητό είναι θρεπτικό και τα παιδιά μας χαρούμενα!

Ανακαλύψτε τις γευστικές επιλογές της σειράς Gerber Organic For Baby και βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.nestlebaby.gr/gerber-organic

*TABS WorldView™ Global Consumer Sales database, for the Year Ending August 2021
**Περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα
***Περιέχουν μόνο φυσικώς απαντώμενο νάτριο
**** Όπως απαιτείται από την τρέχουσα νομοθεσία

Σημαντική Υπενθύμιση: Ο μητρικός θηλασμός είναι ιδανική τροφή για τα βρέφη. Υποστηρίζουμε τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αποκλειστικά μητρικό θηλασμό κατά τους πρώτους έξι μήνες ζωήςκαι στη συνέχεια την εισαγωγή συμπληρωματικών τροφών σε συνδυασμό με τον μητρικό θηλασμό μέχρι τα δύο έτη ζωής. Ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας για τον τρόπο σίτισης καθώς και για το ακριβές χρονικό σημείο εισαγωγής συμπληρωματικών τροφών στη διατροφή του μωρού σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ