Market

Συναυλία του ΟΠΑ για φιλανθρωπικό σκοπό: Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15.10.22

Η πρώτη συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) για κοινωνικό σκοπό είναι πλέον γεγονός

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναυλία του ΟΠΑ για φιλανθρωπικό σκοπό: Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15.10.22

Η πρώτη συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες ΕΡΜΗΣ με το συγκρότημα Gadjo Dilo, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15.10.22, ώρα 20:00, στο Αττικό Άλσος, στο Θέατρο "Κατίνα Παξινού". 

Η πρώτη συναυλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες ΕΡΜΗΣ είναι γεγονός. Ωστόσο, λόγω αυξημένης πιθανότητας βροχής, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου με το συγκρότημα Gadjo Dilo, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15.10.22, ώρα 20:00, στο Αττικό Άλσος, στο Θέατρο "Κατίνα Παξινού". 

Η συναυλία είναι ήδη Sold Out! Οι διοργανωτές ευχαριστούν το κοινό που αγκάλιασε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μας περιμένουν στη συναυλία! Έχουμε όλοι την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα το φιλανθρωπικό σωματείο ατόμων με αναπηρίες ΕΡΜΗΣ και ταυτόχρονα να ψυχαγωγηθούμε. 

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν από το ΟΠΑ για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΡΜΗΣ. 

Χορηγοί της συναυλίας: GenesisPharma, OkAnytime! Market, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, Ατλαντική Ένωση, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. 
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, 2ο Πρόγραμμα 103,7, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΣΤΑΣΥ, Η Ναυτεμπορική, in.gr, ot.gr Athens Voice, 102,5 Athens Voice Radio, clickatlife.gr, deBop.gr, EarthView, GovaStileto.gr, Ipop. gr, Neolaia.gr, pagenews.gr, Zougla.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία: «Κάντε στάση… για μια Στάση Ζωής!» εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ