Market

Νέα spread με κομμάτια φέτας Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ

Ένα γευστικό και υψηλό σε πρωτεΐνη άλειμμα από την καινοτόμο γαλακτοβιομηχανία

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο spread από τη Δωδώνη

Η καινοτόμος γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μόλις μετέτρεψε τη φέτα σε… άλειμμα. Το νέο spread φέτας είναι ένα καινούργιο αλειφόμενο τυρί που περιέχει ολόκληρα κομμάτια από την αυθεντική φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ με γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ.

Η δοξασμένη φέτα εύκολα βρίσκει τη θέση της στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα ελληνικά τυριά. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορείτε καν να διανοηθείτε ότι θα φάτε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα χωρίς τη συνοδεία ενός γενναιόδωρου κομματιού φέτας (σ.σ. μα ποιος τρώει τα γεμιστά του χωρίς φέτα;).Και πάνω που νόμιζατε ότι η φέτα δεν μπορεί να γίνει καλύτερη, έρχεται η ΔΩΔΩΝΗ να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Η καινοτόμος γαλακτοβιομηχανία μόλις μετέτρεψε τη φέτα σε… άλειμμα! Το νέο spread φέτας είναι ένα καινούργιο αλειφόμενο τυρί που περιέχει ολόκληρα κομμάτια από την αυθεντική φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να το εντάξετε στη μαγειρική σας, να στολίσετε με αυτό τις σαλάτες σας, ακόμη και να το αλείψετε στο ψωμί, χάρη στη βελούδινη, κρεμώδη υφή του. Περιέχει μόλις 16% λιπαρά, ενώ ταυτόχρονα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, και κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις: απλή, τομάτα & βασιλικός, καυτερή πιπεριά.

Θα το βρείτε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε συσκευασία των 200γρ.
Πάρτε δύο (τουλάχιστον), γιατί κάτι μας λέει ότι θα το εξαφανίσετε ώσπου να πείτε «φέτα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ