Market

Η Βίκος Α.Ε. στο Open Water Τεχνικής Κολύμβησης

Υποστηρίζει ως χορηγός το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bikos_xorigos

Η εταιρεία Βίκος, στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών οργανώσεων, συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στηρίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water Τεχνικής Κολύμβησης. 

Η εταιρεία Βίκος, στο πλαίσιο της υποστήριξης σημαντικών οργανώσεων που ενισχύουν την ιδέα της άθλησης,συνεχίζει, αλλά και επεκτείνει τη συνεργασία της με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στηρίζονταςτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OpenWater Τεχνικής Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στις 2& 3 Αυγούστου 2022 στην λίμνη Παμβώτιδα Ιωαννίνων.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την ΚΟΕ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων, τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου. Στο πλαίσιο της χορηγίας οι αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές και όλοι όσοι συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

 Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας,η εταιρεία Βίκος παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.
Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ